Aktiehandel – en ny og spændende hobby

Som jurist forventer mange, at jeg har styr på alt inden for lovgivning osv., og jeg vil også mene, at jeg har styr på det meste. Men forleden blev jeg spurgt om gode tips og tricks til hvordan man skal befærde sig, når man handler med aktier. Der måtte jeg blankt indrømme, at jeg ingen erfaring havde på netop det felt. Men spørgsmålet vakte alligevel min interesse og jeg begyndte at overveje om jeg skulle begynde at undersøge lidt om, hvad alt det her med aktier var for noget. Som så mange andre var jeg meget skræmt ved tanken, for skrækhistorierne lyder jo på, at man hurtigt kan tabe en frygtelig masse penge, hvis man investerer i de forkerte aktier. Derfor allierede jeg mig med en god kollega, der har meget forstand på aktiehandel, og da jeg først blev introduceret til det, virkede det ikke så skræmmende som først antaget. Jeg indrømmer gerne, at det er en jungle at finde rundt i, men med et nogenlunde overblik og en sund fornuft, er jeg overbevist om, at aktiehandel er noget også jeg sagtens kan kaste mig ud i.
Som så mange andre er jeg også drevet af drømmen om at investere i de helt rigtige aktier og på den måde tjene en masse penge, men jeg må også erkende, at efter mit første aktieeventyr står det klart, at aktiemarkedet er en rutchebane med mange forskellige former for udfald. Men det har ikke fået mig til at miste håbet. Hvi blot jeg hænger i og følger med i aviser, på nettet og i tv er jeg sikker på, at det nok skal lykkes mig at finde den gode aktie, jeg kan sætte mine penge på.
Jeg vil i hvert fald kraftigt anbefale folk at tage et kig på aktiemarkedet. Udover at det kan være en god forretning, er det uhyrligt spændende og jeg tror det bliver min lille hobby fremover.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>