Aktiehandel + forbrugslån kan gøre dig velhavende

En ny fænomen fyldt af muligheder har ramt den finansielle verden. Jeg mener, at dette er en enestående mulighed for at tjene penge. Ved at låne sig til penge og spendere dem på de rette aktier, kan indtjeningen eksplodere voldsomt og øge din indkomst markant.

Aktier kan være billige, men nogle aktier er også utroligt dyre. Desværre kan det dog vise sig at være de umiddelbart dyre aktier, som viser sig at give mest udbytte den dag du sælger dem igen. Derfor opfordrer jeg som det første til, at man optager f.eks. et forbrugslån til at købe den ”rigtige” aktie, såfremt man ikke allerede har en masse penge på kontoen. Selvom der er renter på lånet, er dette minimalt i forhold til, hvad du kan tjene på en aktiegevinst.

Udover den eventuelle nødvendighed i, at optage et forbrugslån for at købe kvalitet fremfor kvantitet, så er et andet godt tip til at tjene penge på aktiehandel er, at købe mange forskellige aktier. Altså: sæt ikke al din kapital i samme aktier. Spred dem udover forskellige småaktier og se dem vokse sig til store værdier og sælg dem så, når de er på sit højeste og betal dernæst renterne fra dit forbrugslån af. Det er helt klart småpenge, som man skal betale i renter i modsætning til den gevinst som en relativ billig aktie kan kaste af sig.

Derfor er mine klare opfattelse, at lån til at finansiere aktiehandel er et fænomen, der er kommet for at blive. Det er en simpel, men yderst effektiv metode til at tjene flere penge – hvilket vi vel alle sammen går og har lyst til?!

En vigtig bemærkning til, når man vel at mærke har taget sit forbrugslån, finder jeg i at holde fast i aktien. Kontinuitet er et nøgleord, når det handler om profit. Hvis man køber og sælger konstant risikerer man nemlig at blive ramt af de mange handelsomkostninger ved køb og salg. Derfor kan det samlede budskab ridses op til: Køb de rigtige aktier (gerne med et optaget forbrugslån inden), hold fast i dem, og sælg dem så når tiden er inde!

Kombinationen af aktiehandel og lån kan vise sig at blive en stor trend i fremtiden, og derfor er det med at komme i gang nu, mens de andre ligger på den lade side. Gevinsten ved den nævnte kombination er påvist, og det er bare med at komme i gang så hurtigt som muligt med at udforske denne geniale mulighed! Optag et forbrugslån, find den rigtige aktie og køb!

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>