Aldrig mere et afvist dankort – få et kreditkort

Kender I det, når man står nede i SuperBrugsen og skal til at betale og dankortet pludselig meget højt og meget demonstrativt råber ”afvist”? Jeg husker det tydeligt fra da jeg var studerende. Det skete desværre tit og det blev ikke mindre pinligt for hver gang det skete. Jeg vidste at andre kiggede på mig som om jeg ikke havde styr på min økonomi og jeg kunne mærke at de inderst inde i dem selv grinede hånligt af mig. Forleden fortalte min niece, der læser medicin, at hun havde været ude for netop det samme og hun var ærlig talt ret påvirket af situationen, for hun vidste, at hun ikke var noget dårligt menneske og at hun generelt havde fint styr på sin økonomi, men at SU’en nogle gange havde svært ved at række og det resulterede så i et overtrukket dankort. Da måtte jeg som moster komme med det bedste råd jeg kunne give – et råd jeg også selv fik dengang jeg stod i samme situation. Mit råd til hende var, at hun skulle få sig et kreditkort. Mange virksomheder tilbyder deres kunder at få et kreditkort hvor der kan hæves penge på op til et vist beløb. Det gjorde jeg, da jeg var i hendes situation og på den måde var der aldrig bebrejdende blikke fra de andre kunder i Brugsen. Kortet blev altid godkendt og der var altid penge på. Min niece havde svært ved at tro på, at et enkelt lille kreditkort kunne løse hendes problemer, men efter hun havde haft et kreditkort i et par måneder måtte hun indrømme, at hun ikke længere havde bekymringer, når hun kørte kortet igennem en dankortterminal. Jeg var kun glad for, at jeg kunne hjælpe min niece og derfor skriver jeg dette til alle de af jer, der har prøvet at få jeres dankort afvist flere gange. Mit bedste råd er at få et kreditkort. I vil ikke fortryde det og jeres bekymringer forsvinder sporløst.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>