Giv den mere gas – også som studerende

Livet som studerende nu om dage er næppe en dans på roser. Der er meget at se til – mange opgaver skal afleveres, mange sider skal læses og forelæsninger skal overværes. Derudover kommer evt. studiejob, at man skal have et sted at bo som bare skal være nogenlunde til at leve i og der skal jo også være plads til forkælelse til sig selv. Der skal være plads til at hygge med vennerne og gå ud at spise og gå i byen.

Det er jo somme tider lettere sagt end gjort – økonomien synes i hvert fald ikke altid at alle disse gøremål er verdens bedste ideer. Men hvis man vil have en nogenlunde spændende tilværelse op at køre, så må man også prioritere at gøre noget for sig selv.

Men din SU er jo evigt for lav og din timeløn på dit studiejob dækker kun lige de nødvendige boligudgifter og hvad der ellers høre til, så pludselig er det slet ikke så let at få det hele til at række som studerende.

Men faktisk kan du give den meget mere gas end du lige tror som studerende. Du skal bare kende de rigtige muligheder. Det er derfor du skal læse denne blog færdig.

Du kan låne dig til mere krydderi på studielivet. Du kan lige pludselig sikre dig selv de fedeste oplevelser selvom du blot er en fattig studerende. Du kan eksempelvis låne 10 – 60.000 kroner hos Onkel Bob hvis blot du ikke er registreret i RKI og er fyldt 18 år. Der er ingen krav og sikkerhed og ingen blander sig i hvordan du bruger dine nye penge. Så er livet som studerende pludselig ikke så kedeligt alligevel.

Det er super nemt at forsøde tilværelsen lynhurtigt og dermed gøre studielivet lidt mere interessant og udvide det til mere end bøger og hårdt arbejde hele tiden.

Så spring ud i det nu og forsød tilværelsen selvom du er studerende. Lad der være plads til andet end bøger og hårdt slid. Det gør dig også til en bedre studerende, hvis du har en mere fleksibel og indholdsrig hverdag.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>