Ingen julegæld med afbetaling

Julen varer længe, koster mange penge. Sådan lyder en af de mest populære julesange, og det er da også så sandt som det er sunget. December er en dyr måned og mange danskere ender desværre med at ramle ind i en ordentlig gang julegæld i løbet af denne måned.

Hver femte dansker har i 2012 ytret, at de planlagde at købe julegaver på afbetaling. Man kan selvfølgelig diskutere om det er en god eller dårlig idé, men julen handler nu engang om glæde, kærlighed og hygge og heri indgår julegaver også. Derfor synes jeg, at det er helt okay, at nogle af julegaverne bliver købt på afbetaling. Bare fordi en gave bliver købt på afbetaling betyder det jo ikke, at gaven bliver dyrere. Man vælger i stedet bare at betale beløbet over længere tid, og det princip synes jeg er særdeles smart.

Hvis du ønsker at købe en julegave til eksempelvis 1000kr og skal betale hele beløbet med det sammen, kan økonomien hurtigt ramle og det kan være svært at overskue hvordan man skal få råd til resten af måneden. Ved at betale af på julegaven sikrer man, at man ikke skal hoste op med penge med det samme, men at man kan vente til et senere tidspunkt.
Mange butikker og virksomheder tilbyder endda en total rente- og gebyrfri løsning, hvor du reelt kun betaler det beløb varen har kostet.

Jeg ved af erfaring at sådan en løsning kan redde manges jul og det generer på ingen måde en forfærdelig julegæld. På denne måde spreder du bare beløbet ud over flere måneder og letter den økonomiske byrde her og nu. Jeg synes, at alle der har en lidt stram økonomi burde gøre brug af disse muligheder, da det hjælper utrolig meget til at lette presset fra skuldrene.

Så glem alt om julestress og julegæld og køb på afbetaling.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>