Julefesten skal betales. Saml dine lån og spar penge!

Danskerne er mere pressede end nogensinde pga. den økonomiske krise. Mange er arbejdsløse og lever på de små støttebeløb, som velfærdsstaten yder i bidrag til dem. Mens andre simpelthen ikke har haft overskud i økonomien til at spare op til julen i år. Derfor har julen taget hårdt på rigtig mange i år.

Undersøgelser viser, at et rekordhøjt antal danskere betalte julefesten med lånte penge. De ekstra udgifter til mad, transport, pynt og gaver var for alt for mange af os ikke til at betale. Men det var de færreste, der kunne vende sig til at holde jul på et skrabet budget. For hvad skulle man dog undvære? Flæskestegen, gaverne eller julefesterne? Det er et dilemma, som mange ikke kunne se sig ud af midt i julestresset.

Derfor lånte mange danskere penge til at finansiere julen 2012 for. Gaverne blev i høj grad købt på storcentrenes kontokort, og mange har optaget små lån hos mange forskellige kreditorer for at dække alle de ekstra omkostninger, som julen bragte med sig.

Nu er julen ovre, og realiteten begynder at melde sig. De mange forskellige rudekuverter, betalingsfrister, renter og gebyrer er fuldkommen uoverskuelige. Det er ikke en holdbar økonomisk situation at starte 2013 ud med.

Jeg vil derfor råde de folk, der står i denne situation til at samle deres lån ved en enkelt kreditor. Der skal ryddes op, og der skal findes et samlet overblik, så økonomien igen er overskuelig. Samtidig vil man spare en masse penge ved at samle sine lån hos en kreditor. Omkostningerne ved lånet falder, og man vil typisk have bedre overblik over sin økonomi.

Januar måned er ideel til at finde det lån, der passer en bedst, nu hvor julen er et overstået kapitel, og man kan finde tid til i ro og mag at finde forskellen på de forskellige lån og kreditorer. Der findes mange sider på nettet, som på en let og overskuelig måde sammenligner lånene. Prøv bare at google ’samle lån et sted’ og se hvilke muligheder, der findes for dig.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>