Julegæld og ubetalte regninger

Det er typisk forekommende at december viser sig at være en ganske dyr måned at leve i, der er masser af julegaver, der er julefrokoster og forbruget er bare generelt højere i december end alle andre måneder på året. Så er det voldsomt ubehageligt at starte januar med en masse regninger, men ikke desto mindre er det tilfældet for mange. Månedsregningerne skal betales 1.januar, men også mange kvartalsregninger skal betales der, når et nyt år begynder, det kan være internet, tv og licens.

Det har i værste fald den konsekvens at januar også byder på et underskud og er man først inde i den rytme med at pengene ikke slår til, er det rigtigt svært at rette op på igen. Går kontoen i minus hver måned, vil det desuden give en masse negative renter, som jo ikke ligefrem er nødvendige for at gøre skaden endnu værre end den i forvejen er.

Rådet herfra, må være at få skabt balance i tingene med det samme igen og det kan gøres ved at optage et mindre lån, der på sigt skaber den nødvendige balance, så du undgår negative renter og underskud, måned efter måned på dine konti. Ved at optage et mindre forbrugslån, vil du få likviditet overført med det samme til at dække dine regninger og tilbagebetaling kan du så dele ud over et vist antal portioner, så den månedlige ydelse ikke bliver så stor og ikke kan mærkes ret meget på dit budget. Det er en investering til en økonomi i balance. Når man taler om sunde investeringer, er dette klart en af disse, der vil skabe optimisme i din private økonomi igen efter en hård og for økonomien, turbulent tid. Når man taler om lån i dag, behøver det ikke være store beløb, men det nemt lige at låne eksempelvis 10.000 uden der bliver stillet spørgsmål til det. Har du julegæld, er dette den mest optimale løsning.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>