Kreditkort: gør som jeg og få mest ud af dem vha. få tricks

Personligt er jeg den type person, der maksimerer min profit, der hvor jeg kan. Desværre har jeg dog set, at mange mennesker ikke gør dette. Specielt når det kommer til kreditkort. Mange anser dem bare som noget, man skal kunne bruge i stedet for at fumle med kontanter.

Det synes jeg er synd, og vil derfor her give mine erfaringer og råd, som har givet mig gevinst på bundlinjen de seneste par år. Jeg vil i alt give et par råd til, hvordan du via små justeringer kan profitere bedst muligt på dine kreditkort.

Det første råd er type af kreditkort. Vælg et Visa Dankort: det er ALTID gratis at bruge i butikkerne i modsætning til Mastercard, som vidst stadig nogle få steder medfører gebyrer som tilsammen bliver til mange penge i det lange løb. Du kan bruge det i udlandet, du kan hæve over på det, du kan få kredit på det. Fordelene er flere end ved et Mastercard. Du undgår irriterende gebyrer og pinlighed over ikke at kunne gennemføre transaktionen i butikken pga. det ene eller andet.

Det andet råd omhandler butikkernes medlemstilbud. I visse forretninger kan man få klubkort og medlemskort, som ikke koster noget at have og som giver dig rabat. Dermed kan du købe flere varer for færre penge. Det eneste man skal leve med er et kort i pengepungen og at stå i deres register, hvilket for mig er billigt sluppet for at få rabatter. Tag derfor imod tilbuddet, når ekspedienten i butikken spørger om det.

Det tredje råd kan omfatter antal køb når du handler det ene eller det andet produkt (madvarer, elektronik osv. osv.). Når du køber, så køb få, men store beløb på en gang.

Det lyder måske lidt underligt, men ved at købe stort ind ad gangen uanset hvad det er får du mere overblik over din kortoversigt. På den måde er det nemmere at holde styr på budgettet og få mest muligt ud af dit kreditkort. Netbank er i denne henseende også at foretrække, således at partnerskabet mellem netbank og kreditkort udnyttes mest muligt.

Jeg har nu givet tre råd, som kan være nyttige råd til profit på kreditkort. Afslutningsvis kan det være en fordel at kombinere kreditkort med forskellige forbrugslån, da det at hæve over på kortet ikke rækker ret langt og tit ender med en hurtigt opringning fra den sure bankmand. På den måde får du også råd til det, du kunne tænke dig.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>