Lån penge til en god sag..

Jeg har altid holdt meget af fodbold og lige siden jeg var en lille pige og spillede i den lokale fodboldklub har jeg været fan af fodboldklubben Brøndby IF. Men de gyldne tider er forbi og det går mildest sagt elendigt både på og udenfor banen. Klubbens økonomi hænger i laser og der går rygter om en snarlig konkurs.

Som fan er det efterhånden svært at tro på, at de høje herrer i bestyrelsen og på direktionsgangen er kompetente nok til at kunne håndtere den skrantende økonomi. Derfor er en gruppe fans gået sammen om at starte en forening kaldet Brøndby Supporters Trust. Det går i al sin enkelthed ud på, at man kan købe fanaktier af forskellige beløbsstørrelser og målet er, at der skal købes nok til at Brøndby Supporters Trust kan få en stemme i bestyrelsen.

Jeg vil virkelig gerne støtte denne sag, da jeg mener, at øget fanindflydelse er vejen frem, men som min økonomiske situation er lige nu, har jeg ikke pengene til at investere i disse fanaktier.
Men klubben er mit hjerteblod og derfor har jeg besluttet mig for at låne pengene til det.
Der er mange forskellige steder jeg kan låne penge, og jeg har valgt min favorit. På den måde kan jeg hurtigt låne penge og støtte en, efter min mening, god sag.

Jeg ved, at jeg ved køb af disse aktier aldrig kommer til at se mine penge igen, men heldigvis skal jeg ikke forklare, hvad jeg skal bruge mine penge til, når jeg går ud og låner dem. Mange steder skal jeg ikke engang stille sikkerhed.
Det er simpelthen så nemt at låne penge og jeg elsker, at det er så hurtigt og sikkert. Jo hurtigere jeg får lånt pengene, jo hurtigere kan jeg støtte min yndlingsklub og forhåbentligt være med til at redde dem og få dem op i toppen af dansk fodbold igen.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>