Renten falder og det er tid til at låne penge

Det er blevet dyrere at låne penge. Sådan vil mange sige, hvis man spørger dem, hvorfor de ikke har lyst til at låne penge. Men faktum er, at det rent faktisk ikke er blevet dyrere at låne penge. Hverken for virksomheder eller private forbrugere. Renten for private lån er rent faktisk faldet fra 6,3 % i april 2012 til 5,7 % i dag. Man skal ikke tage fejl af, at banker blandt andet lever af at låne penge ud, og derfor er det også i deres interesse at sætte renten ned og derved få flere kunder i butikken, der ønsker at låne penge.
Så hvis man står med et ønske om at låne penge til en ny bil, nye møbler eller andre ting er det slet ikke en dum idé at optage et lån. Det er muligt, at renten stiger igen, men som udviklingen har været, vil den altid falde igen. Sådan er verden nu engang – renter går op og renter går ned. Men der er ingen grund til at være bange for skyhøje renter. Det er blot en skrøne, der florerer i det danske samfund, at renterne er så høje, at de når himlen. Hvis blot man kigger på analyserne og statistikkerne vil man se, at det slet ikke er så bekosteligt at låne penge som mange tror. Og alt andet lige er man, ved at låne penge, med til at sætte gang i hjulene på samfundet og det er netop det vi mangler i disse krisetider. Dog er det også krisetiderne, der gør, at mange ikke tør at låne penge, men den tankegang skal vi simpelthen have gjort op med. Der er ingen grund til at frygte det at låne penge i krisetider, specielt ikke sådan som det ser ud nu. Renten er lav og det er nu det er gunstigt at låne penge. Så glem frygten og glæd dig over den lave rente i stedet.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>