SU-lån er en ganske fornuftig løsning

Som jeg tidligere har nævnt, fandt jeg min interesse for økonomi under min studietid, hvor jeg var meget hårdt ramt økonomisk. Jeg fandt det utroligt svært at få råd til dagen og vejen bare ved at bruge min SU og selvom jeg havde et studiejob kunne det stadig være svært. Derfor valgte jeg at tage et SU lån og det er en låneform jeg stadig den dag i dag anbefaler til venner der spørger, hvilken løsning der er bedst for deres børn, der er i gang med at studere. Med et SU lån får man en meget favorabel rente og man skal først betale lånet tilbage efter endt uddannelse. På den måde har man ro til at koncentrere sig om sine studier i stedet for at skulle bekymre sig om økonomi.
Jeg tog selv et SU lån da jeg studerede og det hjalp mig til at slippe mine bekymringer og fokusere fuldt ud på mit studie. I dag er mit SU lån for længst betalt af og jeg fortryder det slet ikke. Der er megen kontrol med den slags låneformer og man kan være sikker på, at man ikke bliver snydt. Mange uddannelsesinstitutioner anbefaler det også ligefrem, da de selvfølgelig kun har interesse i, at de studerende koncentrerer sig om deres uddannelse og derved gør deres bedste. Og ville det ærlig talt ikke være ærgerligt at komme ud fra sin uddannelse med et dårligt resultat fordi man havde brug for meget tid på studiejob og på at bekymre sig om at få økonomien til at løbe rundt? Jeg ville i hvert fald ikke tage chancen og jeg indså også hurtigt, at når jeg først var færdig med mit studie og var kommet i arbejde, så ville jeg tjene nok penge til at kunne betale SU lånet hurtigt af. Så derfor er der ingen grund til at være nervøs for at tage et SU lån. Fokuser hellere på studiet og gør det til en god tid.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>