Forbrugerhjælp – prøv prissammenligningssider

Der findes efterhånden en hel del sider på internettet med prissammenligning. Det er en stor hjælp til forbrugerne, der søger på nettet, efter en bestemt vare. Det findes på mange forskellige ting, både rejser men også mere materielle goder, som elektronik og hårde hvidevarer. Det betyder at du kan gå ind på siden og søge konkret, på det du efterspørger og sammenligner den priserne hos forskellige udbyder, så du kan se, hvor på nettet at din vare er billigst. Det er en stor hjælp og er med til at hjælpe med at få et overblik. Nogle varer, sælges hos rigtig mange forskellige udbyder, til ligeså mange forskellige priser og med hver sin fragtpris for levering.

Mangler du også det fulde overblik

Det kan være rigtig svært at overskue, hvor man skal handle henne, hvis man f.eks. er på udkig efter en ny vaskemaskine. Der er mange tilbudsaviser, der skal kigges igennem og ligeså mange hjemmesider, der skal besøges. Samtidig skal varen leve op til de forventninger man nu har til den. Alt i alt, er der mange ting der skal passe sammen.

Når varen så er fundet, så handler det næste om finansieringen. Nogle tilbyder at finansiere direkte gennem forhandleren. Alternativt kan det være en god idé at optage et mindre lån, hos et uvildig finansieringsselskab, så man får et mere objektivt lånetilbud end lige det tilbud, forhandleren står klar med, når købsaftalen skal underskrives og betales.

De sider hvor man kan sammenligne priser har rigtig mange besøgende og tjener deres penge, når virksomheden laver et salg, som konsekvens af deres annonce på siden. Det er en helt ny måde at tænke iværksætteri på, men dem der har fået idéen fortryder det helt sikkert ikke. Det er en helt anden og ny måde at formidle på.

I Danmark findes der masser af prissammenligningssites – bl.a. Kelkoo, Pricerunner, Find Billig Pris, Find Bedste Pris, Det Bedste Tilbud og Vanvittigt Billigt.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>