Fyld dit liv med musik – køb det online

Jeg har fået en ny interesse for at købe musik på nettet. Og her taler vi altså ikke om online-musik som kan købes på Itunes osv., men gamle plader og cd’er.
Jeg er stor fan af, at al musik bliver digitaliseret i dag og jeg synes også det er rigtig smart med de gratis streamingtjenester, men der er nu altså noget nostalgisk over at sætte en plade på pladespilleren eller en cd i cd-afspilleren for den sags skyld.

Derfor er jeg gået på jagt på nettet efter gode gamle plader. Og det er altså ikke kun ældre kunstnere fra før cd’ens opfindelse der har udgivet deres musik på plader. Også mange nyere kunstnere gør dette. Jeg tror, at specielt indenfor musikken er mange en del nostalgiske og vil gerne drømme sig tilbage til dengang man kun kunne vælge mellem at høre live-musik eller at høre musikken på plader.

Denne nostalgi er jeg også blevet fanget af, og som så mange andre synes jeg også, at musikken lyder meget bedre på plader. Så jeg har gjort de store indkøb af plader på nettet.
Jeg bruger online handel til at købe mine plader fordi jeg der nemmere kan få et overblik over udbuddet, og det er heller ikke mange musikforretninger, der ligger inde med gamle vinylplader.
Så i dette tilfælde er nettet klart at foretrække, og jeg kan sagtens sidde flere timer om aftenen og lede efter spændende musik. Og det bedste er, at når jeg har købt en plade bliver den sendt hjem til mig, så jeg skal ikke engang ned i en butik og hente den.

Det er nok heller ikke nogen overraskelse, at jeg i øjeblikket får hørt en masse musik, men det er også kun med til at gøre min hverdag bedre. Musik gør nemlig sjælen glad, og i øjeblikket render jeg rundt med en meget glad sjæl, så jeg kan kun anbefale folk at købe mere musik – meget mere musik.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>