Ingen ekstrapris med rentefri kredit

Vi er vant til, at når vi låner penge, så der skal der betales store renter tilbage. Intet er som bekendt gratis og sådan er det heller ikke, når man låner penge. Men tiderne er åbenbart skiftet for nu kan man få rentefri kredit. Og hvad skal det så sige? Jamen det skal i bund og grund sige, at du kan købe et produkt i en butik på kredit og slippe for renterne.

Før var man vant til, at skulle noget købes på kredit, så kunne man godt regne med, at skulle betale et betydeligt beløb tilbage. Men nu kan man altså nøjes med at betale det beløb tilbage, som man egentlig skulle betale. Det er virkelig smart og det virker umiddelbart som en win/win situation for både butikkerne og kunderne.

Butikkerne sikrer flere kunder på denne måde, og de er også mere sikre på at få deres penge igen, når der ikke er renter på. Og kunderne har mulighed for at få nye produkter uden at skulle ud og spare op først. Her kan man få et produkt og dele prisen ud i flere bidder.

Jeg synes personligt, at det er rigtig smart og jeg har også selv købt nogle produkter på den måde. På denne måde belaster jeg ikke mit budget i så høj grad som jeg ville gøre, hvis jeg skulle betale hele beløbet på en gang. Min økonomi er altså mere stabil på den måde, og jeg sørger så bare for at få pengene til afdragene lagt over på min budgetkonto, så jeg sikrer mig, at afdragene bliver betalt til tiden hver måned.

Det er så simpelt, let og overskueligt med rentefri kredit. Jeg forstår ikke, hvorfor flere mennesker ikke benytter sig af det, for det er en ufarlig måde at ”låne” penge på.
Jeg kan i hvert fald varmt anbefale det.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>