Kassekredit – nu også markedsført til unge

I den finansielle verden bliver flere og flere produkter markedsført til unge. Dette skyldes blandt andet, at unge får penge mellem hænderne i en tidligere alder og mange flere end tidligere.
De unge er altså et ret stort marked for bankerne og andre finansielle udbydere.

Derfor får mange unge også tilbudt en kassekredit, når de er til rådgivningsmøde i deres bank. Kassekreditten er designet specifikt til de unge og markedsføres på en måde, så de unge synes det lyder særdeles attraktivt.

En af landets største banker tilbyder eksempelvis en kassekredit på op til 10.000kr hvor der ikke omkostninger er i forbindelse med oprettelsen. Der er intet at sige til, hvis de unge synes, at dette lyder favorabelt. Det er jo nemt at oprette noget, der ikke koster penge eller særlig meget tid.

Derfor er der også mange unge, der har en kassekredit. Og der er da en del unge, der sagtens kan administrere en kassekredit, men der er også mange, der bare ser det som en grund til at bruge flere penge.

Man skal altid tænke sig om, når man opretter en kassekredit, men specielt når man er ung. For pengene skal betales tilbage på et tidspunkt, og når det tidspunkt kommer, er det med renter.
Man kan spekulere i om bankerne altid oplyser det faktum, at der kommer renter på. Nogle gange skulle man ikke tro det, når man ser på, hvor mange unge der har en kassekredit.

Men markedsføringen synes i hvert fald at virke. Om det er etisk korrekt eller ej, kan man diskutere, men bankerne har i hvert fald loven på deres side. De unge er fyldt 18 og er derved myndige og i princippet voksne nok til at tage deres egne beslutninger.
Så det er bare op til de unge at bevise, at de sagtens kan styre deres økonomi og ikke mindst en kassekredit.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>