Køb varer med en afdragsordning – helt uden renter

Mange er bange for at købe varer på kredit eller for at låne penge, fordi de er bange for høje renter og gebyrer. Men der er kommet en ny tendens blandt de danske butikker og låneudbydere. Mange er nu begyndt at tilbyde kredit uden renter. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det helt sandt. Du skal oftest bare overholde nogle enkle retningslinjer.

Nogle låneudbydere kræver, at du tilmelder dig Betalingsservice for at få rentefri kredit. Dette er simpelthen gjort for at sikre, at betalingerne kommer til tiden og udbyderen derved får sine penge.
Derudover skal du betale dine afdrag til tiden, og dette er vel egentlig heller ikke for meget forlangt taget i betragtning, at udbyderne yder rentefri kredit.

Hvis ikke disse retningslinjer bliver overholdt vil der blive påført renter og gebyrer, og dette er ikke hensigtsmæssigt, da det lånte beløb pludselig bliver meget større.
Men overholdes dette kan man låne penge uden at skulle betale så meget som en krone mere tilbage end det, man har lånt.

Personligt har jeg selv købt en computer på den måde. Computeren kostede 4980kr og jeg valgte at betale den af over 10 måneder. På den måde skal jeg betale 498kr af hver måned og efter 10 måneder er computeren helt og holdent min.
Jeg har slet ikke haft betænkninger ved at købe min computer på denne måde. Nogle er skeptiske med at købe varer på afbetaling, for hvad nu hvis varen går i stykker inden man har betalt det fulde beløb? Derfor synes jeg det er smart med en afdragsperiode på 10 måneder. På den måde er jeg sikker på, at går min computer i stykker mens jeg betaler af på den, er den stadig dækket af garantien. Jeg behøver altså ikke bekymre mig om at skulle ud og købe en ny computer mens jeg stadig betaler af på den gamle.

Så rent ud sagt er rentefri kredit virkelig smart og gavner både butikker og kunder. Jeg kan varmt anbefale det.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>