Økologisk mad kræver luft i budgettet

Vi hører det hele tiden, økologisk mad er sundt for os og det er sundt for naturen. Det skal vi købe noget mere af. Det er ganske givet rigtigt at det med sundhed for både os selv og naturen.

Måske også derfor er økologiske fødevarer bare dyrere end andre fødevarer. Måske ikke mange kroner pr. vare, men på den lange bane løber det pludselig op, hvis man kun skal købe økologisk mad. Det betyder også, at økologisk mad kræver lidt ekstra luft i husholdningsbudgettet. Der er ingen tvivl om, at vi allesammen kunne bruge lidt ekstra luft i budgettet, men det er altså sværere end som så bare at skaffe ekstra luft i budgettet.

Det er ganske givet en god ide at købe en masse økologisk mad, men hvordan får man så lige den ekstra luft i budgettet.

Faktisk er det ikke så svært, det kan klares på flere måder. Du kan anskaffe dig et kreditkort, hvor du kan trække over og dermed købe uden dækning. Det giver måske lige den luft og den frihed og det overskud som du har brug for, for at få luft til at købe en masse økologiske fødevarer.

Du kan også vælge at benytte dig af de hurtige forbrugslån eller kviklån. På denne måde kan du skaffe sig et større økonomisk råderum og det hele er måske slet ikke så uoverskueligt at få til at gå op.

På denne måde kan du gøre noget godt for dig selv så du spiser sundere og samtidig får mere overskud til hverdagen plus du opnår en højere grad af økonomisk frihed. Du gavner desuden den planet vi allesammen bor på, det siger dem der har forstand på det i hvert fald.

Når det drejer sig om din egen sundhed og dit eget overskud, så er det bestemt ingen skam at benytte lån eller kreditkort, for at få mere luft i budgettet. Jeg tror de fleste vil betegne dette som ganske fornuftigt.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>