Pift boligindretningen op med en klassisk Arne Jacobsen stol

Jeg har fået en ny idé til indretningen i min dagligstue. Jeg holder af at ændre på indretningen cirka en gang hvert andet år. Så når man ikke at kede sig med de samme møbler, de samme billeder og de samme nipsting.

I år har jeg kun tænkt mig at skifte min lænestol og mit sofabord ud, når det kommer til møbler.
Så skulle man måske tro, at det ikke ville blive så dyrt, men når man gerne vil skifte sin lænestol ud med Arne Jacobsens ’Svanen’ kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse.
Svanen ligger nemlig til omkring 24.000kr og det er altså for en enkelt stol.

Min kæreste er ikke så begejstret for, at jeg synes vi skulle skifte vores stol ud med en meget dyr model. For det første påstår han, at han lige har fået sat vores gamle lænestol til, så den præcis passer til ham, når han sætter sig i den. Og for det andet synes han ikke, at vi skal bruge så mange penge på en stol.

Men jeg er stålsat. Jeg vil have den stol. Det er et eksempel på klassisk og tidsløst design og jeg er sikker på, at den vil kunne stå i vores stue i mange, mange år.
Jeg har ikke helt fået ham overbevist endnu, men jeg er sikker på, at det nok skal komme. Han skal bare overtales og måske får han lov til at vælge noget andet, der skal pryde vores nye stue. Uanset hvad skal jeg have svanen, koste hvad det vil.

Personligt synes jeg det er en investering og kan man finde noget bedre at investere i end dansk design? Og når man går så meget op i boligindretning som jeg gør, så er man da næsten nødt til at have en designklassiker som en Arne Jacobsen stol stående. I hvert fald hvis du spørger mig.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>