Banken er ikke vejen frem når studerende skal låne penge

Mange studerende har svært ved at få økonomien til at løbe rundt i og med, at de ikke tjener så mange penge. En studerende der har en acceptabel indkomst har cirka 3000kr til sig selv i måneden. Her skal han eller hun så også købe mad. Spørger du en bankrådgiver skal du næsten op og have 6000kr til dig selv før det i princippet kan løbe rundt. Mange studerende har altså reelt set 3000kr mindre til dem selv hver måned end de burde have.

Derfor er der mange studerende der er nødsaget til at låne penge for at få tingene til at løbe rundt. Men for mange studerende kan det være svært at få et lån i bankerne. Bankerne er nemlig ikke altid villige til at yde lån til studerende. Studerende er nemlig ikke en god forretning for bankerne og mange banker har ikke tillid til studerende.
Sådan et afslag kan gøre mange studerende triste til mode og mange ved ikke, at der rent faktisk er håb forude.

Det er nemlig ikke kun banker der yder lån til studerende. Mange andre lånudbydere på nettet låner nemlig også penge ud til unge og det er uanset om de er studerende eller ej. Her skelnes der ikke mellem om du er i arbejde, arbejdsløs eller i gang med en uddannelse. Du skal blot opfylde få krav og så kan du låne penge.

Derfor er disse former for lån en rigtig god idé hvis man som studerende står og mangler penge her og nu. Du får hurtigt sat pengene ind på din konto og derved kommer du hurtigt ud af dine økonomiske vanskeligheder. Og det bedste af det hele er, at der ikke bliver stillet spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene på. Så uanset om du står og mangler penge til en ny computer eller bøger, så har du mulighed for at låne dem.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>