Drop Cigaretterne og få det bedre

Det er efterhånden et ganske anerkendt faktum, at det er meget usundt at ryge cigaretter. Det er usundt i flere henseender. Det er usundt for ens omgivelser, men det er i særdeleshed også voldsomt usund for en selv og ens egen krop.

Ved at ryge, så øger man risikoen for på et tidspunkt at få en række farlige sygdomme ganske væsentligt. Derfor er det selvsagt en fornuftig beslutning, hvis man måtte beslutte sig for at holde op med at ryge. For holder man fordelene op mod ulemperne ved rygning, så må det konstateres at ulemperne er ganske betydeligt i overtal.

Rygning er også dyrt

Ikke nok med at helbredet risikere en kraftig forværring, så er det også dyrt at ryge. Afhængig af ens forbrug er det faktisk en ganske betydelig omkostning hver eneste måned. Dette er blot endnu en ulempe, der supplerer de mange helbredsmæssige ulemper.

Fordelene er vel nærmest ikke tilstedeværende. Mange mener, at rygning er hyggeligt og socialt. Det er efterhånden ét af de eneste argumenter man hører, for at folk stadig holder fast i smøgerne. Derudover at man ganske givet synes, at det er dejligt og følelsen er god.

Men lad os være ærlige. Det hyggelige og sociale kan de fleste velfungerende mennesker få alligevel. Og den dejlige følelse, ja den kan man vænne sig til at undvære og så kan man gøre noget andet for at opnå tilfredsheden på anden vis.

Rygestop er en investering

Jeg er helt med på, at det kan være ganske dyrt og krævende at stoppe med at ryge. Flere benytter sig af både E-Cigaretter, som ikke er billige, kurser, hypnose og tyggegummi, der også koster en mindre formue. Men alt dette skal betragtes som en investering. Fordi på den lange bane betaler det sig altså.

Både økonomisk, men også helbredsmæssigt.

Der er ingen tvivl om, at hvis rygestoppet lykkedes, så vil man få det meget bedre. Man vil kunne mærke en forbedring i helbredet og økonomien på lang sigt.

Det kan være svært at overskue de økonomiske udfordringer, hvis man ikke er så hardcore, at man bare kan stoppe uden hjælp.

Derfor kan det være en fornuftig idé at tage et lån til nogle af de omkostninger der er ved rygestop. Man skal her huske på at rygestoppet er en investering. Og det er endda en investering i ens eget liv. I sådanne tilfælde er det helt klart fornuftigt at tage et lån. Det betaler sig i længden.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>