Få de bedste tilbud når du vil – prut om prisen!

Prutter du om prisen, når du handler? Hvis du ikke har gjort det endnu, så skulle du tage at prøve det! De fleste er nemlig ikke klar over, at det ikke kun er i udlandet og på sommermarkeder, at man kan prutte om prisen. Det kan man også sagtens gøre i fx supermarkedet eller elektronikbutikken.

Når du skal prutte om prisen, så kræver det, at du er i gang med at købe nogle af de lidt dyrere varer. Det kan fx være en sofa eller en computer. Det er altså ikke, når du skal handle ind til weekendslik, at du skal regne med at få pruttet prisen ned. Men når du handler de dyrere varer, så har du faktisk god mulighed for at få pruttet prisen ned.

Sådan prutter du om prisen

Det kan fx være når du skal købe møbler. Her vil du typisk kunne presse prisen med op til 40 %. Jo mere du køber, desto nemmere er det at prutte med prisen. Du vil altså opleve de største rabatter, hvis du køber mere en enkelt ting. Så skal du alligevel snart have et nyt kamera/mobiltelefon/mp3-afspiller/playstationspil eller andet, når du er nede i elektronikbutikken, så gælder om at købe alle tingene af samme omgang. På samme måde gælder det om at købe både seng/dyner/pyntepuder/sengebetræk osv., når du skal have en ny seng. Køber du mange ting samtidig, har du nemlig større mulighed for at spare gode procenter.

Det kan virke akavet at prutte om prisen, men butikkerne kører i forvejen med tilbud næsten hele tiden, så normalprisen er ikke den pris, som de regner med, at de skal have for varen. For dem virker det faktisk en smule tåbeligt, når en kunde betaler fuld pris for en varer. Derfor er det ingen skam at prøve at prutte om prisen, du vil blive overrasket over, hvor nemt det faktisk er.

Når du er blevet en habil prisprutter vil du opleve hvor nemt og sjovt det kan være at prutte om prisen. På den måde vil du ikke skulle vente på et godt tilbud, når du vil købe noget. Du kan nemlig selv forhandle dig til en god pris.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>