Få styr på din økonomi med adgang til netbank via mobilen

Har du downloaded din banks mobile app? Ellers skulle du tage at gøre det. Bankerne har nemlig udviklet app’s, som gør det lettere for dig at ordne dine daglige bankrelaterede gøremål – og som samtidig også gør det nemmere for dig at have styr på din økonomi.

Med en mobil bank app kan du komme på netbank fra din smartphone. Med en adgang til din netbank fra din smartphone kan du få et langt bedre overblik over din økonomi. Du kan nemlig holde øje med din økonomi, mens du sidder i bussen, venter på at kaffen er færdig eller andre tidspunkter af din dag, som du i forvejen bare bruger på at vente. Du kan tjekke om forventede betalinger er gået ind, og du kan tjekke, at der ikke er sket misbrug af dine konti. Alt sammen lige når du kommer i tanke om det!

Samtidig kan du altid tjekke din saldo, mens du handler ind. På den måde kan du altid tjekke, om du har råd til at købe impulskøbet, før du gør det. Undersøgelser viser at folk, der bruger deres mobile netbank, har en mindre risiko for at gå i minus end folk, der ikke anvender muligheden for at tjekke saldoen via den mobile netbank.

Med en mobil netbank husker du at betale dine regninger

Er du dårlig til at huske at betale dine regninger og overføre penge til venner og familiemedlemmer, så kan en mobil netbank også hjælpe dig. Med den i baghånden kan du nemlig overføre penge til venner og familie, mens I aftaler, at du skal gøre det. Vil I fx dele regningen, når I er ude at spise, så kan I ordne det, mens I sidder på restauranten.

Samtidig kan du med en mobil netbank betale dine regninger, så snart du åbner dem. Mangler du penge, så kan du betale med det samme alligevel. Det smarte ved en netbank er jo, at du kan udskyde betalingen. På den måde kan du sætte regningen til at blive betalt, når du får penge på din konto igen. Med en netbank på mobilen glemmer du ikke at betale dine regninger, og du undgår at få rykkere.

Er du på ferie, så tilbyder de fleste bank app’s også en opdateret valutaberegner. På den måde kan du hele tiden holde øje med, hvor mange penge du bruger på din ferie.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>