Kolonihaven er ikke yt

De findes endnu. De områder, hvor en masse små træhuse i forskellige farver er placeret tæt sammen i velplejede idylliske haver, hvor grøntsagerne spirer om foråret og om sommeren. De områder, hvor man ser to naboer få en øl hen over hækken mens sveden pibler ned af panden på dem en varm sommerdag. Kolonihaverne findes skam stadig og de fleste har nok på et tidspunkt kørt forbi et område, hvor der står “kolonihave”, så det kommer nok ikke bag på så mange at de faktisk eksisterer endnu.

Ikke kun for “gamle” mennesker

De fleste har tilgengæld fået det indtryk at de famøse kolonihaver hører en anden generation til, og at de derfor er forbeholdt det ældre publikum som har tiden til at passe og pleje en sådan kolonihave. Det er dog en forfejlet opfattelse, for en kolonihave behøver ikke være forbeholdt den ældre generation blot fordi det var selv samme generation der bragte kolonihaverne til deres storhedstid. En ny generation må tage over.

Kolonihaven er et fristed

Kolonihaven er på mange måder et sted, hvor man kan slappe af. Glemme hverdagens bekymringer og den stressede arbejdsdag. Man kan tage ud i sin kolonihave alene eller sammen med venner eller kæreste. Her kan man pleje huset eller haven eller blot slappe af i godt selskab med en kold øl i hånden.

Foråret er over os og det er et oplagt tidspunkt at slå til på, hvis man gerne vil have en kolonihave. Hele foråret og sommeren er kolonihaven et fantastisk sted at opholde sig og man kan bruge utallige timer enten på at pleje huset og haven eller blot på at slappe af, nyde vejret og godt selskab. Man kan holde grilaftener, sove i kolonihaven og lade sig selv holde ferie i en uforstyrret oase midt i en større by.

Det er muligt at låne op til 100.000 kroner hos Lånlet. Siden udbydes blandt andet fra Moorecredit og Nordicbanker, som også udbyder andre hurtige lån som kan tilpasses perfekt til de behov man har for sig selv og sin kolonihave.

Kolonihaven er på mange måder en investering i en idyllisk sommer.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>