Kvit cigaretterne og spar mange penge!

Mange mennesker har et stort ønske om at holde op med at ryge. For mange er det en last de har påtaget sig mange år tilbage og jo længere tid der går, jo sværere er lasten at komme af med. Men de fleste er godt klar over, at rygning er yderst skadeligt for krop og helbred og ikke mindst pengepungen.

Udgiften til cigaretter kan nemt snige sig op på mellem 1200-1500kr pr. måned og det er mange penge, specielt når man tænker over, at cigaretterne ikke gør andet end at forpeste kroppen. Derfor vil rigtig mange gerne stoppe, men tit er dette lettere sagt end gjort. Det er de færreste, der kvitter cigaretterne i første forsøg. I stedet skal de bruge flere forsøg og ind i mellem deres rygestop bruger de stadig mange penge på cigaretter.

Men for ikke særlig længe kom e-cigaretten til landet og dette blev et stort hit blandt mange rygere. E-cigaretten er en gadget, der fremstiller vanddamp når man suger i den og dette generer ’røg’ som man så puster ud. Dette giver mange følelsen af at ryge rigtigt. Man får stadig nikotinen fra cigaretterne, men man undgår de skadelige stoffer som fx tjære og benzen som er i almindelige cigaretter.

På det økonomiske plan er e-cigaretten også at foretrække over de almindelige cigaretter. Et startsæt koster cirka 550kr og rygevæsken kan du få til cirka 50kr og så skulle der være til en måned. Så i princippet skal du kun bruge 50kr i måneden, og dette er altså en stor besparelse i forhold til, hvis du ryger almindelige cigaretter. Derfor er der rigtig mange, der er begyndt at bruge e-cigaretten i stedet for almindelige cigaretter. Det forbedrer både deres fysiske tilstand samtidig med, at det giver lidt luft i økonomien. Og jeg er sikker på, at også du kan få glæde af at skifte cigaretterne ud med e-cigaretten. Tænk bare på, hvad du kunne bruge 1500kr til hver eneste måned. Det er formentlig ikke svært at finde på noget at bruge pengene på.

Så overvejer du at kvitte cigaretterne, så er e-cigaretten måske noget for dig.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>