Lån penge mens du er studerende

Der er rigtig mange gode grunde til at optage lån, mens man er studerende. Den helt klare og åbenlyse årsag er at man som studerende er ved at danne grundlag for en fremtidig indtægt. Man vil altså ud i fremtiden, komme til at tjene markant flere penge end man gør som studerende og derfor kan man altid betale tilbage, når studietiden er overstået. Derudover giver det en mulighed for ikke at leve blot for et absolut minimum som studerende, men rent faktisk leve helt normalt og med lidt færre begrænsninger, så tiden som studerende ikke blot har negative konsekvenser for én. Det er surt, hvis alle ens jævnaldrende bekendtskaber tager kortere uddannelser og langt hurtigere tjener mange penge, så er det surt at være alene om en masse begrænsninger, som det kan medføre når man er studerende.

Godt for samfundsøkonomien

Hvis man kigger lidt ud over sin egen næsetip, hvilket der selvfølgelig ikke er nogen der beder en om, men så vil man i økonomers øjne, være med til at få økonomien igang igen. Den helt store problematik i finanskrisen er at folk holder på pengene istedet for at forbruge. Usikkerheden omkring egen økonomiske situation, får folk til at spare op. Men for at komme ud af krisen, må forbruget hæves af den gennemsnitlige borger. Derfor er et lån til forbrug hensigtsmæssig for vores samfund i en presset situation.

Større rådighedsbeløb

Som studerende, kan økonomien godt være et problem. Det er ingen hemmelighed og sådan har det altid været. Der skal man overveje, hvordan hver krone skal bruges, så man får det mest hensigtsmæssige ud af de penge man nu har. Det er dog ikke den sjoveste situation at stå i. Det er langt bedre at få taget et lån, mens man er studerende, så man også har mulighed for at gøre nogle ting, mens man uddanner sig og gør sig klar til en fremtid på arbejdsmarkedet.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>