Lån penge til et kolonihavehus

I de sidste par år har jeg gået og drømt om at få mig en kolonihave. Jeg bor i storbyen og jeg har længe savnet at kunne gå ud i en have og gå og passe den i ro og mag. Skal man have et hus med have i en storby skal man tit hoste op med en meget stor sum penge. Derfor virkede en kolonihave som den bedste løsning. Her kan man komme som man har lyst til og komme og pleje sin have, når man har tid.

Jeg har allerede idéer og tanker til hvordan min kolonihave skal indrettes og hvordan haven skal anlægges. Jeg er ude i små rosenbede og en lang gangsti der fører op til en lille dam med fisk.
Jeg er sikker på, at det bliver et smukt syn og det vil garanteret også give mig meget fred i en ellers hektisk hverdag.

Det næste problem er så bare pengene. Det er ikke fordi, at en kolonihave er specielt dyr, men de fleste kolonihaver kommer ikke i tip top stand og derfor er jeg forberedt på at skulle kaste lidt ekstra penge efter min investering. Med anlægning af have og forbedringer på huset kan der nemt blive brugt mange tusinde kroner på projektet. Derfor er min tanke, at jeg vil gå ud og låne pengene til mit kolonihavehus plus det ekstra jeg kommer til at bruge på forbedringer.
På den måde kan jeg få min drøm om et kolonihavehus opfyldt uden at skulle ødelægge min økonomi med at bruge penge jeg ikke har stående på min konto.

I stedet kan jeg afdrage på mit lån mens jeg kan nyde min kolonihave i fulde drag.
Jeg er sikker på, at jeg vil nyde at slappe af i min have og jeg glæder mig til at få grønne fingre og komme lidt væk fra storbyens jag.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>