Netbank på mobilen

Mobiltelefonen er enhver mand/kvindes eje efterhånden og den er fuld af muligheder. Den kan løse enhver situation. Den kan flytte rundt på pengene, minde om at der er møde i børnehaven, vise vej, gå på internettet og en hel masse andre ting. Netbank på mobilen eller i daglig tale blot mobil bank, gør egentlig at det udviklede netbank system i høj grad ikke behøves blive brugt, da den mobile bank, kan klare de udfordringer der måtte være. At man, så ligefrem kan flytte rundt på penge og betale regninger overalt med mobilbank gør det bare endnu mere fleksibelt, det kræver blot at man har sit nøglekort til NemID med, så man kan gennemføre overførslen. Det øger fleksibiliteten og er med til at gøre at bl.a. checks ikke længere er udpræget betalingsmiddel, det andet er ganske enkelt nemmere.

Automatisering mindsker efterspørgsel efter bankansatte

Som overskriften antyder betyder alle de automatiserede måder at overføre og betale på, at der er et mindre behov efter reelle bankansatte og med kreditkort der virker i udlandet, betyder det at der ikke er behov for at veksle penge og der er heller ikke et behov for at komme i banken og få kassebetjening og betaling af diverse regninger mv. Bankkunderne kan i langt højere grad, klare alle pengesager hjemme fra egen computer eller fra mobiltelefonen. Det betyder at der ikke er så stor efterspørgsel efter bankuddannede og de i højere grad må søge alternative stillingsbetegnelser og søge job med en bredere horisont. For kunderne er det en skøn situation at kunne klare alle banksager på mobiltelefonen, det giver mindre besvær og gør at man får endnu mindre at tale med sin bankrådgiver om, hvilket passer mange rigtig fint, der lever en travl hverdag. Lønsedler er ligeledes også noget der kommer i E-boks sammen med bl,a. andre dokumenter fra det offentlige, så som forskudsopgørelse, feriepenge og lignende.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>