Spar penge på sommerferien

Efterhånden venter sommerferien lige rundt om hjørnet. Årets længste og vel nok vigtigste ferie. Om ikke andet, så er det nok den ferie, hvor flest mennesker rejser syd på, for at søge endnu mere sol og varme end det kan blive til herhjemme.

Kalenderen skriver snart april, og det er måske på tide, at man begynder at tænke lidt på den kommende sommerferie. Det er nu meget rart at have planlagt noget. I særdeleshed også, når man skal planlægge hvilke uger man skal tage fri fra sit arbejde.

Når det kommer til sommerferie, så er der utallige muligheder. Faktisk er der så mange, så denne blog næppe kan rumme dem allesammen.

En billig løsning

Der er forskel på, hvilken type ferie man foretrækker. Derfor er der også flere forskellige muligheder. Men fælles for de fleste er nok, at hvis man kan spare penge uden at gå alt for meget på kompromis, så vil man gerne det.

Er man interesseret i at spare penge, så kan det ganske ofte lade sig gøre. Det første tip i denne sammenhæng må være at man må undersøge, hvor meget det koster med flybilletter til ens destination. For selvom flybilletter er blevet billige nu til dags, så er det altså ikke billigt at flyve alle steder hen, evt. med flere børn på turen osv. Der er flere destinationer hvortil bilen i langt højere grad kan betale sig. Særligt hvis man ikke taler om en storbyferie. Man skal huske at når man flyver, så skal man også transporteres til og fra lufthavnen, og derudover skal man selv leje bil, tage taxa eller bus, hvis man bare skal lidt udenfor hotellet.

Alt dette vil være forbundet med ekstra omkostninger til ferien.

Anskaf Benzin- og kreditkort

Mange vil mene, at det lige så godt kan betale sig at flyve, for så skal man jo ikke betale Benzin. Det er meget muligt, at man ikke skal det, men tilgengæld skal man betale for flere andre ting. Synes man i øvrigt det er et problem med Benzinen, så kan denne løses ved at anskaffe et benzinkort, så man frit kan tanke op på rejsen og så betale senere. Det samme gælder med anskaffelse af kreditkort, så man ikke hele tiden skal tænke på hvor mange penge man har hævet og hvor meget der er på kontoen. Så er der meget mere ferie over, at man bare kan slappe af og køre kortet gennem maskinen.

På den måde betaler sommerferie på budget sig.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>