Fodboldaktier er en sjov investering

Det er blevet stadig mere populært for flere fodboldklubber at blive noteret som aktieselskaber således at investorer og fans kan købe andele i klubben. I virkeligheden er det et meget godt tiltag, at man som fodboldfan kan blive medejer af den fodboldklub man holder allermest af. Man kan på den måde få møderet på holdets generalforsamling, og man kan uden at lyve fortælle alle man kender, at man er medejer af en fodboldklub.

Det er en ny måde hvorpå man som fan kan bakke op om klubben og vise sin tillid og ubetingede støtte. Jo flere aktier der bliver købt i klubben, jo bedre er det nemlig også for klubben. Derfor er det både en investering som fan, men også en støtte til holdet.

Ikke kun for sjov

Man skal naturligvis ikke bare opkøbe en stor mængde aktier fordi det er sjovt at være medejer. Aktierne er nemlig i lige så høj grad en investering, der på sigt skal give et økonomisk afkast. Eksempelvis i takt med klubbens sportslige succes. Derfor er der altså flere aspekter i det at investere i fodboldaktier. Man støtter klubben, man bliver medjer, det er sjovt og samtidig er det en investering, der kan give et godt økonomisk afkast.

Lån penge når du støtter klubben

Det er selvsagt både godt og smukt at støtte klubben ved at købe aktier. Men når det er sagt så er det også en fordel, hvis man køber rigtig mange aktier. Det kan godt være en lille smule risikabelt for ens egen privatøkonomi. I stedet kan man vælge at låne pengene på internettet.

På den måde kan man låne en større pulje penge, der udelukkende er øremærket til investering i aktier. Det mindsker risikoen og det sikrer samtidig at man kan investere langt mere aggressivt og dermed støtte klubbens økonomi endnu mere.

Aktierne er en god investering, fordi det både appelere til en forbedring af økonomien når lånet tjener sig selv ind og så appelere de til klubfølelsen.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>