Lån penge til den dyre tandlægeregning

Vi alle ved, at det er dyrt at gå til tandlægen. Skal du blot have dit årlige eftersyn kan du nemt komme af med minimum 500kr. Skal der laves huller er det straks en anden sag. Det er dyrt at gå til tandlægen, men ikke desto mindre er det en nødvendighed. Du har trods alt dine tænder resten af dit liv og ligesom med så meget andet på din krop skal disse også plejes, især fordi smilet er det, vi mange gange bliver mødt af som det første, når vi møder et menneske.

Personligt har jeg altid selv været glad for mine tænder og jeg blotter dem også gerne i et stort smil, når jeg møder andre mennesker. Jeg har dog en lille hemmelighed som ikke mange ved. Det er ikke fordi, det er noget jeg har forsøgt at holde hemmeligt, men hvor tit taler man egentlig om sine tænder. Min hemmelighed er, at jeg stadig har en mælketand. Ja, I læste rigtigt – i min undermund sidder der en tand, der stadig er en mælketand. Grunden til den stadig sidder der er, at der aldrig er vokset et tand op nedenunder. Så i stedet for at blive presset ud som de andre mælketænder blev, så bliver den bare siddende.

Men intet varer jo for evigt og på et tidspunkt vil min mælketand også falde ud som resultat af, at roden er rådnet væk, og når den dag kommer så ved jeg, at det bliver en dyr omgang ved tandlægen. Problemet er bare, at jeg ikke ved om tanden falder ud i morgen eller om 20 år. Derfor har jeg svært ved at spare op til den dag, hvor det sker at jeg er skal til tandlægen for at få fyldt hullet i min mund ud. For sker det i morgen kan jeg ikke nå at spare op, men sker det først om 20 år eller aldrig har jeg sparet mange penge op, som jeg måske i stedet kunne have brugt på noget andet.

Derfor har jeg besluttet mig for, at når tiden er inde og min tand falder ud, så vil jeg tage mig et lån til at få ordnet hullet i min mund. Jeg har ingen idé om hvor dyrt det bliver men jeg ved, at jeg ikke vil være den første, der låner penge til en tandlægeregning. For tænder er noget af det mest uforudsigelige og derfor kan det tit være svært at spare op.
Så står du med en uforudset tandlægeregning kan du med stor fordel overveje at låne penge til dine tænder.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>