Lån penge til dit bryllup

Til sommer skal jeg til bryllup hos et vennepar. Han friede til hende sidste år og lige siden da har de sparet op til deres bryllup, som bliver et stort et af slagsen. De har begge mange venner og hver især har de en stor familie. Derfor bliver brylluppet en meget stor udgift i forhold til mad og drikke. Derudover har de også været nødt til at finde et lokale, der er stort nok til at huse så mange mennesker. Indtil videre har de fået sparet omkring 50.000kr op, men de er nu kommet frem til, at selvom de fortsætter med at spare op i det tempo de har gjort hidtil, så vil de ikke kunne nå at få skrabet alle de penge sammen de har brug for. For udover brylluppet kommer der også en bryllupsrejse til Afrika som bestemt heller ikke er billig.

Men giftes skal de og rammerne er sat. Derfor besluttede de sig også ret hurtigt for, at de penge de ikke nåede at få sparet op, ville de låne. De forsøgte i første omgang at låne penge i banken, men her blev de afvist. Begrundelsen var, at de førhen havde lånt penge til rejser og at banken derfor ikke ville hjælpe til med at finansiere brylluppet. I bankens øjne var rejser ikke et legitimt formål at låne penge til.

Derfor vendte de blikket mod andre finansieringsvirksomheder. Her fandt de ud af, at de sagtens kunne låne penge. Der blev heller ikke spurgt ind til, hvad pengene skulle bruges til og yderligere skulle de ikke stille sikkerhed i deres lejlighed eller bil. De var begge overrasket over, hvor let det var at låne penge og de blev særdeles positivt overrasket over, hvor god en oplevelse de havde med at låne pengene. Der var ingen sur bankrådgiver eller dømmende blikke fra de ansatte. Her var de selv herre over, hvad de havde lyst til at bruge deres penge til.
Derfor kan jeg kun anbefale, at hvis du skal låne penge til dit bryllup, så bør du vende blikket andre steder end mod banken.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>