Lån penge til en kosmetisk operation

Når man siger ordet kosmetiske operationer, er der mange der tænker på brystforstørrelser og fedtsugninger. Men der er også mange andre aspekter af sådanne operationer. Nogle får selvfølgelig foretaget kosmetiske operationer for at gøre sig selv smukkere, men der er også nogen der får foretaget en operation for at rette op på ’fejl’ ved deres udseende.

For nogle år tilbage kendte jeg en pige, der havde været så uheldig at få hældt skoldhed kaffe over sin mave og det efterlod et stort brandsår på hendes mave. I mange år kunne hun ikke gå i bikini på stranden og hun havde også fysiske men efter ulykken. Hun ønskede brændende at få foretaget en kosmetisk operation, der kunne rette op på denne fejl på hendes krop, men hun have ikke pengene til det. Til sidst blev det dog så svært for hende at leve med, at hun besluttede sig for at låne penge til en operation. Hun er i dag en gladere pige og hun har ikke længere problemer med at tage en bikini på, når hun går på stranden.

Udover denne pige kender jeg også eller har hørt om mange piger, der får foretaget en brystforstørrelse. Der kan være mange årsager til, at kvinder vælger at få lavet deres bryster større. Nogle gør det alene for udseendets skyld mens andre gør det for at forbedre deres selvtillid. Men også en brystforstørrelse er en dyr affære. Derfor er der flere og flere, der begynder at låne penge til sådanne operationer.

Jeg er af den opfattelse, at jeg ikke har ret til at dømme folk ud fra om de får lavet kosmetiske operationer og hvilken karakter disse operationer har. Man er herre over sig selv og vælger hvad man ønsker at gøre ved sin krop og det samme gælder penge. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge dine penge til, så står du og overvejer om du skal have foretaget en kosmetisk operation, så lån pengene nu.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>