Sådan holder I sommerferie på budget

Sommerferien behøver ikke at koste en masse penge. Faktisk kan alle holde sommerferie i Danmark, og stadig få en masse gode oplevelser uden, at det behøver at koste mange penge. I denne artikel kan du finde tips til, hvordan I holder en sommerferie på budget.

Hvis man er et naturmenneske, så er det bare med at komme af sted, mens sommersolen er over os. Hvem kan ikke huske lejrturene, man var på som barn? Det er en sjov oplevelse at campere i naturen, og det behøver ikke at være på en dyr campingplads. Der findes masser af gratis pladser, hvor man må slå sit telt op. Pladserne er ofte udstyret med bålplads og vandpost – så der mangler ikke noget til dem, der godt kan leve med en primitiv ferie.

Er man ikke et naturmenneske, så kan det også godt lade sig gøre at komme billigt af sted på en bondegårdsferie. Man kan for eksempel tage cyklerne frem og rejse ud i de landlige omgivelser. Mange landmænd er glade for at have familier boende på deres marker, og man må ofte benytte et badeværelse. Hvis opholdet ikke er helt gratis, så er det i hvert fald meget billigt at være på besøg ved en landmand. Der er ofte mange spændende dyr at se på landet, og måske kan I finde en landmand, som en har en jordbærmark, som i må gå på opdagelse i?

Der findes mange spændende museer, man kan besøge – og mange af dem har en ugentligt gratisdag. Så find dit lokale museums hjemmeside, og se om de ikke tilbyder, at man kan komme gratis på besøg en dag.

De fleste større byer holder gratis arrangementer i sommerferien. Så husk at tjekke din bys hjemmeside, så I ikke går glip af gode og sjove oplevelser, der finder sted i nærområdet. Derudover kan det være sjovt at gå på opdagelse på sit lokale turistkontor. Din by byder sikkert på turistattraktioner, som du ikke anede fandtes. Det kan være sjovt at lege turist i sin egen by.

Er vejret godt? Så tag på picnic. Hvis man pakker en rigtig lækker madpakke, så kan det faktisk både være sjovt og hyggeligt at holde picnic i naturen. I kan også tage en engangsgrill med på stranden og lave jeres aftensmad der. Det er altid hyggeligt at spise andre steder end derhjemme, og det behøver ikke koste en formue.

Betal sommerferien med et forbrugslån

Vil I af sted på sommerferie, selvom I ikke har sparet op? Så er et forbrugslån den bedste løsning. Med et forbrugslån kan man låne penge enkelt og hurtigt. Man kan nemt låne til en sommerferie, og man har pengene på sin konto allerede et par dage efter, at man har søgt om lånet. Når man optager et forbrugslån, vil man kunne se, hvor meget man skal betale tilbage på lånet hver måned. På den måde kan man nemt regne ud, om man har råd til at optage et forbrugslån.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>