Trenden er klar: køb et fritidshus i Sverige!

Kolonihaver har længe været et stor hit i de skandinaviske lande herunder især i Danmark. Mange danskere har i tidernes løb købt kolonihaver og har set dette som deres frirum fra storbyen. Men også mange andre skandinaver og folk fra lande uden for Skandinavien har nydt godt af de danske kolonihaver. Der er dog sket et fald i interessen for kolonihaver og i stedet er fokus flyttet over på fritidshuse i Sverige.

Op mod 12.000 danskere har investeret i et fritidshus i Sverige og svenskerne selv er også glade for disse fritidshuse. Grunden her til er simpelthen at folk efterspørger plads og natur. De svenske fritidshuse ligger nemlig som oftest i naturskønne omgivelser midt inde i skoven eller i nærheden af søer og det er sådant et fristed som mange mennesker efterspørger.

Og selvom de svenske fritidshuse ligger længere fra hinanden end de danske kolonihaver så viser det sig, at køberne i højere grad samler sig i foreninger ligesom man har set det ved kolonihaverne. Behovet for fællesskab eksisterer stadig og selvom man har brug for et hus hvor man kan være sig selv, så ønsker man alligevel at drage fordel af fællesskabet.

En anden grund til at mange vælger at købe et fritidshus i Sverige er også, at det er forholdsvis billigt at købe fast ejendom i Sverige. I det seneste år er priserne på et svensk fritidshus faldet cirka 13 % og det er noget, der har lokket mange købere til. Kigger man på sommer- og fritidshuse i mange andre skandinaviske byer, så har Sverige klart en konkurrencefordel når det kommer til prisen. I Sverige får man meget for pengene – både hus, natur og frihed. Og det er noget, som skandinaverne sætter pris på.

Så står du og overvejer at anskaffe dig et fritidshus, så kig mod Sverige. Her får du meget for pengene.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>