Derfor skal vi have kreditkortet med på ferie

Når vi skal på ferie til sommer, så skal kreditkortet med. Faktisk følger kreditkortet os altid fra start til slut, når vi rejser.

For det første har vi den type kreditkort, som indeholder en rejse- og afbestillingsforsikring. Dette betyder, at vi får både en gratis rejseforsikring og en gratis afbestillingsforsikring, når vi bruger vores kreditkort som betalingsmiddel. Det er utroligt smart, og det er en fordel, som de færreste er klar over, at de har. Men faktisk følger de gratis forsikringer med, når man betaler med rigtig mange forskellige typer af kreditkort.

Vi købte vores ferie i vinters, og vi har allerede betalt ferien ud. Derfor er kreditkortets balance i nul, og vi har besluttet, at kreditkortet skal med os på ferie. Vi har tænkt os at bruge kreditkortet, når vi skal købe ting, som ikke er strengt nødvendige. Det vil sige, at vi ikke bruger kreditkortet, når der skal købes is på stranden, mad på restauranten og vand i løbet af dagen. Til gengæld bliver det kreditkortet, vi tager fat i, når vi skal betale for tøj, sko, tasker, make-up, parfume osv. På den måde får vi to fordele. Vi undgår, at vi løber tør for rejsevaluta, så vi bliver tvunget til at spare penge, og vi undgår at være på røven, hvis vores vi skulle møde nogle lommetyve på ferien. Sidst nævnte har vi prøvet før, og jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for, at vi havde vores kreditkort med. Havde vi ikke haft det, så havde vi ikke haft nogen penge til resten af ferien.

Til trods for at vi prøver på at bruge vores penge fornuftigt, så ender vi næsten altid med et minus på kontoen i den måned, hvor vi har været ude at rejse i. Her hjælper kreditkortet også. Når vi kommer hjem fra ferie, betaler vi vores dagligvarer med kreditkortet. På den måde kan vi bruge lidt ekstra penge, når vi er på ferie, og vi kan betale de ekstra penge tilbage i små afdrag via kreditkortet.

Sådan får du et kreditkort

Hvis du ikke allerede har et kreditkort, så kan du søge om at få et diverse steder på nettet. Det er oplagt, at du undersøger, om du kan få fordele som rejse- og afbestillingsforsikringer med, når du vælger kreditkort. Det har vi været meget glade for i vores familie. Rejser du ikke så meget, så vil du typisk kunne finde et kreditkort, som giver dig rabat på benzin eller i din favorit butik.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>