Drop cigaretter og cola for din egen skyld

Cigaretter, slik og sodavand er bare hamrende usundt. Vi har igennem en årrække måtte lægge øre til vores usunde vaner, der har gjort at vi er overvægtige, dør tidligere af det ene eller det andet. Flere får diabetes og hjerte-kar sygdomme osv. I stedet er der fokus på masser af motion og så naturligvis at man skal spise frugt og grønt. Det ved vi godt allesammen, er vejen frem til et sundere liv. Så må vi håbe, at vi ikke dør af noget andet i stedet, men vi giver os selv de bedste forudsætninger ved at tage udgangspunkt i et sundt liv, hvor cigaretter og store mængder af sodavand ikke er en del af hverdagen.

Usundt for din økonomi

Alle disse ting er udover usundt for dit helbred også i den grad usundt for din økonomi. Man synes, at det er en minimal udgift man har, men hvis man ryger en pakke cigaretter om dagen og begynder at gange op med 30 dage på en måned, så er beløbet ikke længere i småtings afdelingen og hvis man så derefter ganger med 365 dage på et år, så er det mange penge der kan gå op i røg.  Det samme regnestykke kan man lave på andre af sine usunde vaner, dog vil beløbet der forhåbentlig være lavere end til cigaretter, hvis man ryger en pakke om dagen. Det er et sted, hvor man kan spare penge og hvis ikke man er villig til at spare der, skal penge findes til det på en anden måde. Hvis du skal finde et sted at spare penge i din økonomi så kunne det være på de usunde ting, hvis ikke du ønsker det, så er det muligt at låne penge, så du får råd til det.

Kursus i rygestop

Hvis du synes det er svært, at stoppe med at ryge, så kan vi kun anbefale et kursus i rygestop, for det vil gavne dig på mange fronter på den lange bane og du vil spare rigtig mange penge. Du kan overveje at låne pengene her til et rygestop. Pengene bliver alt rigeligt tjent ind igen, når du nu slipper for den daglige udgift, som på måneds og årsbasis er uhyggelig høj. Det er farligt at ryge både for dig selv og for dine omgivelser og du bør ikke lade dine mennesker omkring dig være en del af det og for din egen skyld, så lad helt vær. Den økonomiske del kommer du selv til at rode med, men du kan få råd til rigtig mange andre ting, ting der også vil give dig glæde, hvis du stopper med at ryge.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>