Fodboldaktier: en god eller dårlig investering?

Aktiemarkedet har altid været tiltrækkende for folk, der ønsker at tjene lidt penge samtidig med, at de får spænding i deres hverdag. Det er de færreste der investerer i aktier for at miste penge, men investerer man i aktier er man nødt til at kalkulere med, at man kan tabe penge. For aktiemarkedet går op og ned og det er aldrig til at forudse hvad morgendagen bringer.

Således er det også når vi taler om fodboldaktier. Her er der ligeså en risiko for, at man kan miste sine penge. Men ikke desto mindre er der mange, der investerer i fodboldaktier. Det kan der være flere årsager til.
Den første er den åbenlyse – mange investerer i fodboldaktier fordi de gerne vil støtte deres favoritfodboldklub. Følelsen af sammenhold og klubånd synes at blive en del større, når man så at sige ejer en del af klubben. Derfor er mange af disse investeringer heller ikke taget ud fra ønsket om at få størst profit men måske mere ud fra et ønske om at hjælpe sin klub.

En anden grund er, at fodboldaktier som hovedregel er forholdsvis billige, i hvert fald hvis man kigger på fodboldaktier i Skandinavien. Fodboldklubber omsætter ikke for ligeså meget som i andre lande og derfor er aktierne også tilsvarende lavere. Så vil man gerne i gang med aktieverdenen men har man ikke meget kendskab til det, kan fodboldaktier være en god investering for nybegynderen.

Men uanset hvorfor man investerer i fodboldaktier er det vigtigt at huske på, at det kan være risikabelt at handle med aktier og man skal ikke kalkulere med at tjene på det. Gør man det, risikerer man at blive skuffet og tabe flere penge end man har råd til. At investere i aktier skal gøre ud fra ønsket om at tjene penge men med tanken om at tabe penge.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>