Hvilken avis læser du og hvor læser du den?

Tidligere var det meget nemt at anskue hvilke typer mennesker, der læste hvilke aviser. Sådan er det ikke længere. Da aviserne blev grundlagt, var det med en klar politisk ideologi til følge, som journalistikken udsprang fra. Så ud fra de erhverv man har, var det klart om man skulle læse en borgerlig avis eller en avis der bygger på mere sociale værdier. Der er stadig en skel i de to typer, men forskellen er ikke så stor og aviserne er blevet mere objektive, dog kan man stadig ane hvilken holdning avisen har til en given problematik.

Uden for storbyerne

Uden for de store byer, hvor det uddannelsesmæssige niveau er lavere og hvor man er meget lokalkendte, læser man mest de lokale aviser, uanset dens politiske overbevisning, men der betyder geografi i højere grad noget. I dag, er det sværere for aviserne at overleve og de folk bruger internettet langt mere end de læser i aviserne. Internettet er lige ved hånden hele tiden og har de seneste nyheder. Avisen trykkes aftenen eller natten før. Derfor bruger man internettet meget mere og det tjener aviserne selvfølgelig ikke så mange penge på. Til gengæld kan de sælge reklamer på deres hjemmeside. Jeg faldt over en reklame med lån, på www.politiken.dk og jeg må sige at det var en fantastisk mulighed for mig lige i den situation, hvor jeg havde to ubetalte regninger og få at undgå at få en rykker med et gebyr oveni, så derfor tog jeg et lån. Uden at have brugt internettet til at læse nyheder, havde jeg slet ikke kendt til netop den side, hvor jeg endte med at låne pengene.

Det kan betale sig at læse avis på nettet

Det giver nogle andre muligheder end man havde tidligere, når man læser avis på internettet. Man surfer rundt mellem de forskellige aviser, suger den information til sig, som man synes er relevant og man kan blive grebet af nogle artikler, som det ikke er sikkert man ville have læst i avisen. Og så er reklamerne bare mere fangende og det fandt jeg jo så også ud af. Det endte med et forbrugslån og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Man kan hurtigt læse avisen på internettet og man har alligevel internettet ved siden af sig hele tiden, når man lige skal se sin mobilbank eller benytte de sociale medier, så i den forbindelse er det passende at man også lige bliver opdateret på de absolut seneste nyheder.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>