Jeg sparede mange penge med et smslån

Her sidst på måneden kender mange af os til det, at vi mangler penge. Det kan være, at man har haft mange uforudsete udgifter, eller at man har haft nogle af de dyre regninger som forsikringer eller tv-pakke til betaling i starten af måneden. Andre gange skyldes pengemanglen blot, at man har haft mange sociale arrangementer, eller at man har shoppet for meget. Uanset årsagen, så kan man nemt have meget få penge tilbage sidst på måneden. Normalt betyder dette, at man må spare, indtil man får løn igen – men optager man et smslån, så kan man faktisk bruge penge sidst på måneden, selvom man reelt er løbet tør. Samtidig kan man undgå at skulle betale renter på smslån, så lånet er helt gratis.

I sidste måned stod jeg i en situation, hvor jeg manglede penge sidst på måneden. Jeg havde lige præcis så mange penge, at jeg kunne overleve de sidste par dage af måneden. Men da jeg var i byen i et andet ærinde stødte jeg ind i et godt tilbud på det TV, som jeg længe har ønsket mig. Tv’et var på tilbud til 2.500 kr., men det var en del mere, end jeg havde på min konto. Da jeg forhørte mig i butikken, fandt jeg ud af, at tilbuddet ikke gjaldt helt indtil jeg fik løn igen. Den butiksansatte tilbød mig, at jeg kunne låne pengene i butikken, men da jeg læste papirerne med betingelser og vilkår igennem for lånetilbuddet, blev det klar for mig, at det ikke var sådan et lån, jeg var interesseret i.

Butikslån eller smslån – sådan valgte jeg

Skulle jeg låne pengene til Tv’et, så var jeg egentligt kun interesseret i, at jeg lånte pengene i nogle dage. Jeg ville nemlig have råd til at købe tv’et, så snart jeg fik løn igen. Med butikslånet skulle jeg afdrage på Tv’et i mange måneder. På den måde ville der løbe en hel del renter på lånet, og jeg ville ende med at betale et langt større beløb for Tv’et. I sidste ende ville det faktisk betyde, at jeg ikke havde sparet nogen penge ved at købe Tv’et på tilbud. Jeg besluttede derfor, at jeg ikke ville optage et lån i butikken for at købe Tv’et.

En af mine bekendte havde tidligere fortalt mig positive historier om et smslån, som han havde optaget. Via min smartphone undersøgte jeg mulighederne for at optage et smslån, og det viste sig, at smslånet var meget mere i tråd med det, som jeg ønskede mig fra et lån. Med et smslån kunne jeg nemlig få pengene hurtigt samtidig med, at jeg kunne få lov til at betale mit lån ud, så snart jeg fik løn igen. Dette ville betyde, at der kun kunne løbe begrænsede renter på mit lån. Efter lidt længere tids søgning fandt jeg et smslån, som var helt rentefrit, hvis man betalte det ud indenfor 30 dage. På den måde endte jeg faktisk med at låne penge helt gratis.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>