Lån i dag og invester i fodboldaktier

Hvis du har hjertet dybt begravet i fodboldens verden, så skal du naturligvis investere i aktier i din yndlingsklub for at hjælpe klubben i den rigtige retning. Ligesom at man heller ikke skal “bette” mod sin klub, så giver det mest mening, at man investerer der hvor man har sit tilhørsforhold. Hvis man ikke har interesse i fodbold, men blot er forretningsmand, så handler det om at investere i aktier med spændende perspektiver. Selskaber der også tjener penge på andre aktiviteter og selskaber der har en stor egenkapital. Lån i dag og invester i fodboldaktier, enten for at få indflydelse i hvordan selskabet skal drives eller for at hjælpe den klub der står dig nært.

Kombiner følelser med fornuft

Med din intuitive og forhåbentlig fornuftige evne til at investere penge i projekter, der har potentiale, kan du kombinere din interesse for fodbold og for din yndlingsklub til at være en del af et projekt du tror på og hvor du har følelser indblandet. Gør det og vis at den vej ledelsen går med klubben er i din ånd og noget du tror på. Tænk hvis du har ret i dine antagelser om, at projektet er sundt og at du vil opleve en markant fremgang i kursen på dine aktier, så kan du sælge og score gevinsten eller beholde og være med til at køre tingene videre. Aktier handler jo om at købe og sælge på det helt rigtige tidspunkt, for at man kan score mest mulig gevinst på sin investering. Hvis man blot investerer for at hjælpe sin klub i forbindelse med en aktieemission uden nogen interesse i at videresælge aktierne, er man et godt menneske, der vil kæmpe for en sag. Det er måden at hjælpe til på. Man må regne med at man skal købe mange aktier, for at få reel indflydelse på driften. Det kræver, at man ejer en markant andel af den samlede stemmemajoritet før at man kan få markant indflydelse i selskabet.

Sikkert projekt – sikker gevinst

Hvis du føler dig overbevist om, at en klub har gang i et projekt der på sigt sikrer klubben succes og dermed en kursstigning på dens aktier, så er det bare med at investere. Ved at låne til en aktieportefølje og sælge den igen, når du mener den topper, så tjener du en masse penge og så betyder det ingenting, at du har lånt penge til at investere i porteføljen i sin tid.

 

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>