Lån penge til et kolonihavehus

De fleste forbinder nok kolonihavehuse med noget der hører fortiden til. Noget gammeldags og noget ens forældre eller bedsteforældre praktiserede. Men blot fordi det er en gammel tradition betyder det ikke, at det er en dum ting. Der findes et hav af gamle tendenser og traditioner der absolut stadig har deres fulde berettigelse den dag i dag. Kolonihavehuse er én af dem.

Kolonihaver er for alle aldre

Selvom det efterhånden er en aldrende tradition at eje en kolonihave, så betyder det ikke, at man skal have nået en vis alder før en kolonihave kan have sin berettigelse. Faktisk så kan langt de fleste mennesker opnå stor glæde ved at have en kolonihave.

Som ung og studerende kan man have et fristed, hvor man kan være i fred, hænge ud med vennerne, grille og lave mad om sommeren, ja alle de ting man ikke normalt kan fordi der ikke lige er en have til den lejlighed man bor i og fordi altanen på 3. sal er lidt for lille til at have alle vennerne siddene hele sommeren.

En god investering

En kolonihave er udover at være et hyggeligt fristed med mange muligheder, også en særdeles god investering. Man kan med et forholdsvis begrænset forbrugslån erhveve sig en ganske betragtelig og ikke mindst flot kolonihave. Det er både en god økonomisk investering, men også en god investering til sig selv, som man vil kunne få mange timer til at gå med og det vil sikre et godt socialt miljø med vennerne, man kan evt. være flere der låner og lægger sammen til én kolonihave.

Det er noget man kan have i de næste rigtig mange år frem og investeringen og lånet skal sagtens nå at tjene sig selv ind igen. Derfor må det ses som en god investering som også er værd at låne penge til. Det kan sagtens betale sig i det lange løb.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>