Tid til ny mobil – HTC One

Er du ved at være træt af din gamle mobiltelefon, eller smartphone som de jo egentlig hedder i dag, så kommer der her i hvert fald et forslag til, hvilken mobil du bør investere i, og gerne lige med det samme.

Navnet er HTC One. Et forholdsvist nyt skud på Android stammen. Designet er fantastisk enkelt og lækkert og telefonen er simpelthen skåret ud af et enkelt stykke aluminium. Det er ganske enkelt en fryd for øjet alene at betragte den nye HTC one og det er en smartphone man fra start har lyst til at have i sin hånd og ikke mindst at vise frem.

Derudover er den også et teknologisk vidunder. Skærmen har en perfekt størrelse og har samtidig formået atskabe den størst mulige pixel opløsning. Den er både handy og teknologisk, det bliver næsten ikke bedre.

Det er derfor ligeledes en fryd for øjet at se ting på skærmen. Skarpheden er helt uhørt høj og oplevelsen bliver fantastisk. Det gør sig også gældende, når man tager billeder eller filmer. Jeg er selv blevet hevet direkte med på HTC toget efter lanceringen af dette pragteksemplar.

Ekstrabladet har også testet den nye HTC og der deles roser ud i en lind strøm se mere her

Lån penge og den er snart din

Hvis du låner 5.000 kroner til forbrug på internettet i dag så er den nye HTC one snart din. Det er både hurtigt og simpelt at låne penge på internettet og pengene står meget snart på kontoen. Der er blot tale om en elektronisk ansøgning som behandles hurtigt, fortroligt og effektivt og så er man ellers meget tæt på at have en ny telefon, som man kan tage i brug.

En ny telefon er en oplevelse i sig selv og giver både fornyet livsglæde og det er et dejligt projekt at lære alle de nye funktioner at kende.

Det kan varmt anbefales at anskaffe sig en ny HTC one, også med et forbrugslån som var den måde jeg finansierede min egen på.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>