Bestil et kreditkort gratis og få en gratis rejseforsikring

I sommertiden er der mange af os, der skal på ferie. Det er derfor storhedstid for forsikringsselskaberne, der tjener kassen på, at vi alle sammen vil have en rejse- og en afbestillingsforsikring. I år er der ingen grund til at du stiller dig i kø sammen med de andre kunder, for du kan nemlig få en gratis rejse- eller afbestillingsforsikring. Det eneste, du skal gøre, er at anskaffe dig et kreditkort. Det er gratis at få et kreditkort, og bruger du ikke kortet, så skal du heller ikke betale for et overforbrug. Kreditkortet er altså din gratis vej til en rejse- eller afbestillingsforsikring.

Sådan får du en gratis rejseforsikring

Kreditkortudbyderne forsøger at lokke kunderne til netop deres firma ved at love kunderne, at de får en række rabatter eller gratis ydelser ved at vælge netop deres kreditkort. En del af kreditkortudbyderne har i den forbindelse fundet ud af, at mange kunder kan lokkes til at vælge deres kreditkort frem for en anden udbyders, hvis de tilbydes en gratis rejse- eller afbestillingsforsikring. Derfor får du en gratis forsikring ved et kompetent forsikringsfirma med, når du bestiller et kreditkort ved bestemte firmaer. Kreditkortudbyderen kan tjene mange på dette, fordi mange kunder vælger deres firma frem for et andet. Men du kan også tjene gode penge ved at vælge at få et kreditkort fra et firma, der tilbyder gratis forsikringer. Det er nemlig gratis at få et kreditkort, og du er ikke bundet til at bruge det. På den måde kan du få en gratis rejse- eller afbestillingsforsikring, uden at det kommer til at koste dig nogle penge. I princippet kan du bestille kreditkortet, få dine gratis forsikringer, og herefter behøver du aldrig at skænke kreditkortet en tanke igen.

Betal ferien med et kreditkort

Det kan ofte godt betale sig at betale ferien med et kreditkort. Nogle kreditkortudbydere kræver, at man bruger deres kreditkort til at betale for ferien, hvis man vil have en gratis rejse- eller afbestillingsforsikring. Det kan som regel godt betale sig, at man bruger kreditkortet, fordi man med de fleste kreditkort har en rentefri periode på 45 dage. Betaler man pengene tilbage indenfor 45 dage, så løber der ingen renter på beløbet. Har man alligevel sparet pengene til ferien op, så kan man ligeså godt udnytte en ekstra måneds renter på de opsparede penge og bruge kreditkortet som betalingsmiddel.

Du kan med fordel tage kreditkortet med på ferien. Hvis dine rejsevaluta bliver stjålet, eller du løber tør for penge på ferien, så kan du bruge kreditkortet som back-up. Kreditkort er internationale, og derfor kan du godt bruge dem på din rejse.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>