Du kan stadig nå Wimbledon

Wimbledon er verdens største og mest prestigefyldte tennisturnering. Dette kan vi lige så godt slå fast som et faktum til at starte med.

Der spilles toptennis og alle de største tennisstjerner er samlet. Der mangler ikke nogen, medmindre de er ude med en skade. Alle de store legender vender tilbage år efter år, for igen at blive suget med af den helt unikke stemning der findes i London mens Wimbledon spilles. Der er ganske enkelt intet over og intet ved siden af.

Derudover spilles turneringen i London. Det betyder at man kan rejse derover og se verdens bedste tennis, mens man kombinerer det med en oplevelse af en af verdens mest kendte og fedeste metropoler. Det bliver næsten ikke bedre.

Tennis er et smukt spil, og det er endnu smukkere live. Spændingen og intensiteten kan mærkes helt op på bageste tilskuerrække, når kampene skal afgøres. Det er noget der bare skal opleves.

Shoppingtur til London med indkøb, pints, drinks og byture sammen med fantastisk tennis til Verdens største tennisturnering det bliver næsten ikke større. Det er i hvert fald en ferie man næppe glemmer sådan lige med det samme.

Lån penge til dit livs oplevelse

Jeg vil gerne udstede en personlig garanti for at oplevelsen bliver helt i gennem fantastisk. Jeg lavede selv den samme model sidste år, hvor jeg sammen med et par venner rejste til London og overværede Wimbledon. Samtidig kunne vi bruge nogle dage på at få set hele London og alle de fantastiske seværdigheder mens man også kunne tage en bytur eller to i Londons natteliv.

Man behøver ikke være tennisfanatiker for at nyde sådan en tur. Man bliver simpelthen revet med.

Vi gjorde alle 3 det, at vi lånte pengene til turen på internettet. Vi lånte penge til at betale for Wimbledon billetter, hotel og så lidt til fornøjelse. På denne måde sikrede vi at vi kunne få den bedst mulige oplevelse. Vi købte gode pladser og vi boede godt og samtidig kunne vi nyde livet. Det var i al sin enkelthed en perfekt ferie. Vejret var godt det meste af tiden og der er ingen tvivl om at vi bestemt vil gentage denne store succes en dag.

Det betaler sig at låne penge, når det er til så store og så helt unikke oplevelser. Det er ting som man ellers ikke ville opleve og det er noget man skal unde sig selv.

 

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>