Få styr på dit overtræk med mobilbank og smslån

Hvis du tit har overtræk på din konto, er det en god ide, at du skaffer dig to ting: netbank på mobilen og koden til et sms-lån. Læs her, hvordan ovenstående råd kan hjælpe dig til ikke at få overtræk på kontoen igen.

Undgå overtræk på kontoen med netbank til mobilen

Mange af os tjekker kun vores konto en gang i mellem. Men for mange er dette en stor fejl. Det gør nemlig, at vi kommer til at trække deres konto over, selvom det ikke var vores mening. Det burde være en daglig rutine at tjekke balancerne på ens konto. Men det kan virke besværligt at skulle gå ned i banken for at tjekke sin konto. Selv netbank på computeren kan være besværligt at tjekke, hvis man ikke arbejder på computeren til daglig. Samtidig kan man somme tider have behov for at tjekke sin konto, når man er på farten. Men med en netbank på mobilen har du ingen undskyldning. Her kan du nemlig tjekke din konto ligeså tit, som du tjekker, hvad klokken er. Står du i en butik og overvejer at købe en vare, så kan du nemt og hurtigt tjekke din saldobalance fra mobiltelefonen, hvis du har netbank på din mobiltelefon.

Undersøgelser viser, at folk, der har netbank på mobiltelefonen, er mindre tilbøjelige til at trække deres konto over. Dette skyldes, at de fleste ikke ønsker at trække deres konto over intentionelt. Det sker bare, fordi de ikke ved, at kontoen er tæt på nulgrænsen. Med en netbank på mobilen, er der ingen undskyldning for at komme til at trække kontoen over, og de fleste får et bedre forhold til deres økonomi, når de altid ved, om de nu trækker deres konto over eller ej.

Køb når du vil med smslån

Skulle du få lyst til at købe noget, selvom du ved, at det vil give dig overtræk på din konto, så kan du overveje at optage et smslån. Smslånet er attraktivt, fordi du med denne lånetype, kan låne penge direkte fra din mobiltelefon. Der er ingen bank, computer eller ansøgningspapirer involveret. Har du undersøgt, hvordan du optager et smslån hjemmefra, så er du altid kun en sms fra at kunne låne penge. På den måde kan du låne penge, selvom du er på farten, og du kan købe det, som du ønsker dig, når du står med det i hånden. Det er smart, attraktivt og økonomisk bedre at låne penge på mobilen, end det er at trække sin konto over konstant.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>