Finansier din studietur med et forbrugslån

På mange videregående uddannelser er der indbygget en studiepraktik i udlandet eller blot en studietur. Det er blevet en del af de fleste uddannelser, at de studerende skal til udlandet for at få erfaring og for at få forbedret deres sproglige evner. Jeg selv var i Irland i et halvt år for at studere. Det var ikke en del af min studieplan, men vi blev kraftigt opfordret til at tage af sted. Det halve år i udlandet gav mig utrolig mange erfaringer jeg ville ikke have været det foruden. Min bankrådgiver var dog ikke så glad, da jeg kom hjem. Jeg havde forsøgt at spare op til turen, men et halvt år fuldt af oplevelser efterlader også sine spor på kontoen. Da jeg kom hjem havde jeg et meget stort overtræk på min konto og det tog mig lang tid om at få det bragt ned igen. Specielt fordi at bankens rente på overtræk var særdeles høj.

Nu er tiden kommet for min datter. Hun skal et halvt år til Spanien og hun glæder sig som et lille barn. Hun har, ligesom jeg selv gjorde dengang, forsøgt at spare op, men med en dyr lejlighed i København er det svært at spare op. For at undgå, at hun havner i samme situation som mig, har jeg opfordret hende til at tage et forbrugslån til at sponsorere rejsen. Jeg ville gerne selv hjælpe hende økonomisk, men det har jeg desværre ikke mulighed for.

I stedet har jeg forsøgt at hjælpe hende med at finde den rette udbyder af forbrugslån. Der er mange at vælge i mellem og oveni, at hun skal planlægge turen har hun ikke overskud til at også at finde frem til den bedste og mest passende udbyder af forbrugslån. Derfor hjælper jeg hende og forsøger at finde den bedste løsning til hende.

Det tog lidt tid, men jeg fandt endelig en udbyder, der kunne tilbyde hende et forbrugslån på 30.000kr. Renten var særdeles favorabel og tilbagebetalingsperioden var overskuelig. Pengene står allerede på hendes konto og der er nu en ting mindre hun skal bekymre sig om. Hun behøver heller ikke bekymre sig om, at hun har et kæmpe overtræk når hun kommer hjem. Hun kan altså tage roligt af sted til Spanien og kun bekymre sig om at lære en masse og nyde opholdet. Når hun kommer hjem har hun en planlagt afbetalingsperiode på hendes lån som er overskueligt og overkommeligt for hende. Jeg er bare glad for, at mine erfaringer kan hjælpe hende i hendes liv.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>