Hvilken dansk bank har flest fysiske filialer?

I de seneste år har der været en massiv krig mellem de danske banker. Finanskrisen medførte, at nogle bankerne måtte dreje nøglen om, og det resulterede i, at mange danskere mistede deres penge. Når banker går konkurs har kunderne nemlig ingen sikkerhed for, at få deres penge. Banken lever jo som bekendt af kundernes penge. Derfor skabte det stor røre blandt befolkningen da flere danske banker gik konkurs og efterlod mange mennesker ruineret.
Dette skabte en stor mistillid til bankerne blandt den danske befolkning og denne mistillid medførte, at bankerne gik i skarp konkurrence mod hinanden med det formål at fremstå som den sikreste bank.

Efterhånden er tilliden mere eller mindre blevet bygget op igen og bankerne er nu begyndt at bevæge sig væk fra den konstante retorik omkring sikkerhed. I stedet har mange banker taget hul på kampagner der skal vise, at netop de er den rigtige bank hvis du vil have personlig rådgivning og løsninger der passer til dine behov. Mange kunder efterlyser individuelle løsninger, der kan tilpasses løbende i takt med at livet ændrer sig. Men dette kan vise sig at være svært for bankerne at leve op til i og med, at flere og flere filialer må lukke. Lukningerne skyldes blandt andet, at flere og flere kunder benytter sig af netbanken i stedet for de fysiske filialer. Og hvis ikke der er kunder nok i filialerne, er det dyrt at holde dem åbne når der både skal betales husleje og løn til medarbejderne.

Derfor handler kampen mellem bankerne nu om at give udtryk for, at på trods af færre filialer har de stadig mulighed for at tilbyde god og individuel rådgivning til deres kunder.
Men det kan være svært for mange ældre kunder at føle sig sikre i en bank, der har sit største fokus på internettet. I mange banker bliver de fleste aktiviteter foretaget via netbank og det gør, at mange ældre kunder ikke kan følge med.

Dette synes Danske Bank at have fået øjnene op for, og det ses tydeligt på deres hjemmeside, at de gerne vil signalere, at de er den bank i Danmark der har flest filialer. På www.danskebank.dk gør de meget ud af, at kunderne er opmærksomme på, at der findes filialer over hele landet. Eksempelvis kan man med et enkelt klik finde frem til den filial der ligger tættest på ens bopæl. Dette gør det nemt for kunderne at finde frem til de fysiske filialer og det giver samtidig Danske Bank muligheden for at positionere sig som den danske bank, der har flest fysiske filialer.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>