Knallert på afbetaling

I nutidens verden anno 2013 er det dyrere end nogensinde at køre i bil. Vægtafgift, forsikring og ikke mindst de abnormt høje benzinpriser bevirker, at det er en yderst dyr affære at være bilejer. Mange har slet ikke råd til dette, mens andre er nødsaget til at have en bil, grundet hverdagens udfordringer.

Lån penge… og dem spar penge

Hvordan kan det så være en god handel, at låne penge til en knallert? Jo, det skal jeg fortælle dig. Hele ideen ligger i, at ved at anskaffe dig en knallert i stedet for en bil, vil de samlede udgifter over længere tid være så forskellige, at det hurtigt bliver billigere at køre rundt på knallert fremfor bil. De penge, som du sparer i både brændstof, vægtafgift og forsikring overgår med længder de udgifter, som du vil have til at fylde lidt benzin på din knallert en gang i mellem, samt den mikroskopiske vægtafgift og forsikring.

På den måde kan det altså være en god ide, at låne penge, selvom det måske ikke lige er det, man normalt forbinder med lån. Men hvis man er smart og tænker i det lange løb, så vil det være en investering, som kommer hjem igen med flere penge, end da den gik. Hvem kan modstå dette fremragende tilbud? Ikke ret mange, vil jeg gætte på.

Knallert til sønnen

En anden mulighed er ligeledes, såfremt du har et barn (måske særligt en dreng, at købe en knallert til ham eller hende for den sags skyld. Som forælder kan du spare en masse transporttid ved, at låne penge til en knallert, som du så forærer til dit barn. Derudover har knægten også noget at gå op i, og vi ved alle, at hobbyer er vigtige og sunde for børn. Sammenlagt er der altså både tid at spare på transporttid, samt glæden ved at se sit afkom have en interesse, som vedkommende er glad for.

Det er sjældent, at åbenlyse muligheder for at tjene penge opstår. Men når de gør, er der ikke andet for, end at gribe disse. Det er nok ikke noget chok, at en knallert er billigere end en bil, men det er højst sandsynligt de færreste, der ved, at denne lånemetode kan hjælpe dem, hvis de ikke har råd til en knallert. I så fald kan noget som et forbrugslån være yderst behjælpeligt. Så får du både en fair rente og en ordentligt behandling af en online udbyder, der heller ikke blander sig i, hvad du bruger pengene på.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>