Køb din nye cykel på afbetaling

Hvis du har en drøm, om at få en god cykel som skal være dit legetøj og transportmiddel i mange år frem. Du sætter pris på høj kvalitet og vil gøre en investering i en ordentlig cykel, så bliver du nødt til at betale for at få en cykel af den kvalitet du efterspørger. Heldigvis så er nogle cykelforhandlere begyndt at lave samarbejde med låneudbydere, således at man kan købe cykel på afbetaling og det giver forhandleren et kort i ærmet i forhold til andre forhandlere, der forlanger kontant betaling ved køb med det samme. Du kan være heldig at købe din cykel rentefrit, således at du blot afdrager over en periode, f.eks. 12 eller 24 måneder. Du bestemmer selv, hvor længe du vil afdrage din cykel over. Du betaler kun beløbet for cyklen, ingen ekstra gebyrer eller renter. Du er tilfreds, forhandleren er tilfreds og låneudbyderen er tilfreds, da de får ca. 10 % af den samlede købesum for cyklen. Vi har en situation hvor alle er tilfreds. Din opgave, er at finde den cykel du kunne tænke dig og så finde ud af, hvor meget du vil afbetale med.

Slip for at spare op

Du slipper for at spare penge op til din cykel. Jeg har selv benyttet mig af muligheden, da jeg fik en stor kærlighed for racercykler og ikke havde sparet op, valgte jeg at gå til den forhandler der tilbød mig at afdrage min racercykel og jeg afdrager stadigvæk. Jeg valgte en 24 måneders afbetaling, hvor jeg har klaret 8 eller 9 af mine månedlige betalinger og jeg nyder godt af at have en cykel. Der bliver trukket et fast månedligt beløb, ligesom hvis jeg havde medlemskab i et fitness center, nu betaler jeg bare til min cykel i stedet for. Når jeg så om lidt over et år er færdig med at afvikle på gælden, er cyklen helt betalt og alle glæder derfra er gratis.

Cyklen tager tid

Cyklen tager tid at vedligeholde, men den tid man bruger på cyklen er ren nydelse og disse timer er der mange af, for man ender med at blive helt bidt af det. Man kommer til at bruge mange timer på at cykle rundt, fordi udstyret er fantastisk og det giver rigtig mange gode oplevelser. Det bliver en hel hobby, som man kan bruge meget af sin fritid på og så gør det knap så meget, hvad den samlede sum på at investere i cyklen bliver.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>