Når cyklen bliver stjålet: køb en ny på afbetaling

Når man bor i en storby ved man, at man i høj grad kan risikere at få sin cykel stjålet. Jeg har flere gange fået min cykel stjålet på trods af, at jeg har haft op til flere låse på min cykel af gangen. Men sådan er det nu engang når man bor i en større by. Det er ikke længere kun fulde mennesker på vej hjem fra byen der øjner en mulighed i at stjæle en cykel som stjæler. I højere grad ser man en tendens til, at større grupper af kriminelle går på et decideret cykelrov og leder efter nyere cykler som de kan sælge videre. Det er et stigende problem og der er desværre ikke meget, der kan gøres ved det. Politiet har travlt i forvejen og har simpelthen ikke tiden til også at skulle holde øje med disse bander af cykeltyve.

Derfor er der mange, der er nødt til at købe nye cykler, når deres gamle cykel bliver stjålet. Det er en dyr udgift, specielt når forsikringspengene ikke rækker langt på grund af en høj selvrisiko. Så hvad gør man, når man får stjålet sin cykel og ikke har pengene til at købe en ny? For mange er dette et stort problem i og med, at cyklen er deres eneste transportmiddel. Der er dog heldigvis råd for tingene, hvis ikke man har pengene til at købe en ny cykel.

Flere og flere cykelhandlere er begyndt at tilbyde deres kunder, at de kan købe en cykel på afbetaling. På den måde undgår man at skulle lægge mange penge på bordet på en gang. I stedet kan man betale cyklen af over en længere periode og derved slipper man for at bekymre sig om den store udgift det er at anskaffe sig en ny cykel.

En anden mulighed er at tage et forbrugslån til at finansiere købet af cyklen. Ved at tage et forbrugslån er du sikker på at få pengene hurtigt og du kan på samme måde som ved afbetaling, betale beløbet af over en længere periode. Ved denne mulighed er du uafhængig af cykelhandleren, men du kan stadig bruge pengene til at købe en cykel. Det er nemlig de færreste udbydere af forbrugslån der kræver, at du fortæller hvad du skal bruge pengene til. Du kan altså bruge pengene til det du har brug for, og har du behov for udstyr til din cykel, kan du tage et større lån til at finansiere eventuelt udstyr.

Hvis du synes, at vi laver gode artikler, skulle du tage og anbefale os til andre eller skrive en kommentar til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>